Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga Smail,na biranim recima,vidi se da si sa uzivanjem razgledala,dok ne stignu unuci ovo mi je zanimacija ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uživala sam u ljepoti svakog tvog cvjetića, od tulipana, preko ostalih proljetnica, perunika, hosti pa sve do ruža. Sudeći po tvojim prstićima, ona roza ruža i ne mora biti baš jako stara da bi bila starija od tebe
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kuzminac ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Leona31
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Leona, temeljito sam pregledala tvoj vrt, imaš prekrasnu okučnicu i puno mjesta za puno cvijeća, imaš prekrasno sve uređeno i puno raznovrsnog cvijeća, šteta je nešto posebno izdvajati, potentile, tulipane, posebno onaj sladoled tuplipan, pakujci su ti lijepi, sveukupni dojam 5+.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
[QUOTE=KARMEN]
Wow ovaj puta za starinske ruže.[/QUOTE
Karmen ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Wow ovaj puta za starinske ruže.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Vec sam se uobrazila ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Zanimljive hoste... onda bugarski luk, a boja bozura prosto zraci! A ruze, ne znam koja je lepsa,jos ako mirisu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavujce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aralija,jos se nisu otvorili,ali su prelepi,ima ih vise vrasta,procitala sam da moze iz semena,prva mi je godina kako ih imam ako napravi semenke,samo me podseti jer to nekako moze da se posalje,inace lukovice mu nisu velike kao kod Lale.Hvala ti na poseti ![]() PS.a za naziv nisam ni ja znala jer sam greskom dobila umesto Lala,pa mi je Natalija sa foruma odgonetnula. ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Leona draga, lijepo.
Radujem se što ćemo uživati u tvojoj ljubavi i tvom lijepom dvorištu i vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |