Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj i njegov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj i njegov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 137>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 23:15
Mari, slažem se sa svim posjetiteljima da ti je sve prelijepo, ali  bijeli pakujac je nesebično pokazo svoju raskošnu cvjetnu haljinu. Poput balerine Heart
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:24
svašta se rascvalo u đungli..svi grmovi jasmina (slikat ću drugi put)...skidala sam lijane kivija koje su se penjale visoko s krova kućice na veliki orah, uspjela sam ih povući dolje, ali sam vjerojatno uništila cvjetove kivijaConfused ali morala sam to učinit jer takvo stanje više ne može opstat..
bazga cvate u blizini, pa mirisi se šire stvarno kod nas sve miriši.. u gradu ima dosta grmova i to je prava aromaterapija
pa kadulja
..u vrtu
..i u vrećiLOL

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:56
Mari, cvijeće ti je jako lijepo, imaš ga  puno, ali moram posebno izdvojiti ovaj pakujac je mi je pogled ostao na njemu.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 12:07
Prva svibanjska ruža malo kasni, božur se pokazao u svoj raskoši, a jasmin je poludioTongue, mali klinčeki u tegli predivni žarko-crveni, ima nešto i onih mirisnih sitnih u vrtu. Pojela sam prvu jagodu jučer. Ta ja najslađa. Na mladom grmu bazge ima i nešto cvjetova za brati. Trava je isto u cvatu, kao i korovi. Kosilica je na popravkuEmbarrassed Pa bit će ljepše panoramske slike kad uredim travnjak. Procvala mi je konačno i višegodišnja heuhera. Šarena hosta je u sjeni, ali i ona će se uskoro razbujati.

(za veću sliku klik na sličicu)
Hvala svima na posjetiHeart
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 22:23
Kod tebe su i ruže već u cvatu. Lijepe su ti. A sviđa mi se plotić za tegle na ogradi balkona ili verande.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:23
Ana tek je jedna procvala, a inače prve ruže obično procvatu za moj rođendan..Tongue ovaj put malo kasne..sviđa se i meni ta stara veranda i kuća, ali sve je u raspadanju, ne znam hoće li tko obnavljati..

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:39

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:42
krasno
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:44
šamija je samo za šalu, to mi je kći donijela šal iz Turske..Pozdrav svima! Hvala šta posjećujete moj vrt

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:22
Prekrasna slika božura...
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 16:57
Mari,Boyuri su prelepi,a beli Pakujac ostavlja bez daha.smile141
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 21:34
mari uvijek spremna na šaluClap ovi bjeli ljepotani su mi najsmile55
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 22:28
Uz tvoje slike zakvačila sam se za bijelo cvijeće! Perunike su me očarale!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 23:20
Ružica ti je krasna, da li znaš kako se zove ?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 23:56

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 07:36
Preljepo!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 08:03
lijepa je tvoja slika Mari ali se nikako ne bi mogla prodati za arapkinju ili turkinju. one namaju plave oči!!!
cvijeće ti je lijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 13:46
Bijeli pakujac - PREDIVNO!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 15:19
Sve sam ti pregledala.... ali bijeli pakujac i božur ljepši još nisam vidjela smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 17:15
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Ružica ti je krasna, da li znaš kako se zove ?

ne mogu znati, to je okulant od prije puno godina (moj svekar je cijepio)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 137>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.