dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Slavice!
O mnogima od ovih prekrasnih biljaka nisam znala ništa, gotovo ništa, dok nisam srela tebe. Na netu se može puno pročitati, može se puno naučiti.... ali ne i kako se neke biljke slažu s našim podnebljem, kako podnose našu klimu... šta vole ili ne vole... samo šturi podaci o visini, izgledu, ljekovitosti, temperaturne granice.... A onda sam srela tebe koja znaš kako dišu..... Hvala ti! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Dadinice
![]() ![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Drago mi je Lela!
One druge dođu krajem maja, sad će brzo... I nemaš se na čemu zahvaljivati, samo uživajte!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dadinice kod tebe svega lijepoga. Kala je predivne boje. Dvorište iako malo svo rascvjetano. Tvoji cosmosi su posijani u mom vrtu ....a vidim po Dijaninom postu da nešto tražiš...mogu li kako pomoći?
|
|
![]() |
|
Karmen, hvala ti na posjeti i lijepom komentaru!
![]() Tražim plumbago, pa sam zamolila Dijanu da pogleda ima li ga na tržnici.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja mislim da ima. Prošle godine je meni nudila jedna gospođa a mislim da sam ga vidjela i ove. Hoćeš da pitam?
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Woow,divotica kod tebe! Garofuli su preslatki ma mirišu sve do mene, e da moram se pohvaliti da sam konačno i ja uspila s njima!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala malo
![]() |
|
![]() |
|
Anđelka
![]() E baš mi je drago da si uspjela! Kad se udomaće, onda traju godinama. Čudo malo od tih karanfila, mirišu nadaleko, posebno predveče.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Štefice
![]() Hvala što si mi navratila, drago mi je vidjeti te ovdje!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo sam napokon prošetala tvojim lijepim vrtom, terasom, pogledala novitete... Krasno ti je sve. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Otok, počašćena sam tvojom posjetom!
Velika je svar, za mene, kada znalac prošeta malim, još uvijek početničkim vrtom i ostavi komentar... to zaista daje poticaj. Hvala ti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Kao što se ovim forumom širi kao epidemija ljubavi prema sukulentima, mislim da će ih sustići i heucere. I ja ih volim i stvarno su lijepe u toj svojoj jednostavnosti. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
Bucka, Vijloica,
![]() Hvala vam na posjeti, drage moje! Oduvijek sam volila cvijeće, ali sada polako otkrivam novu dimenziju te ljubavi. Raduje me svaki pomak i najjednostavnije biljčice, uživam u "otkrivanju" njihovih navika i potreba. Netko je na forumu napisao da je briga oko cvijeća njegov (njen) apaurin.... a ja to potpisujem!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i meni je moje cvijeće odmor za dušu i tijelo, baš smo dana s na kavi o tome pričali. Krasna ti je nova kala, kao i sve ostalo naravno
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala ti, draga Belice!
I kada sam najumornija ili najtužnija, za cvijeće uvijek imam i snage i volje. Valjda nam je svima tako.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Jedan
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">Bas uzivam pogledat tako elegantno i posebno cvijece!Ja zbog klimatskih i ostalih uvjeta vani(jer nemam svoj vrt)ne mogu imati takve lijepe biljke a na balkonu nemam mjesta
![]() |
|
![]() |
|
Betty
![]() Miska
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |