Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 43> |
Korisnik | |
Jack ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2013 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slazem se s malim kakatusom, sedum palmeri je sigurno.
Inace, Jack je zensko ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
echinopsis je, no da li je echinopsis oxygona vidjet ćeš tek kad procvjeta |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni sliči na sedum palmeri,al nisam 100% sigurna.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
hvala svima, biće još za ID
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jack je dobro rekao, to je to !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
jack malo sam guglala ime kaktusa koji si mi dao pa mislim da si u pravu, ali ako neko misli drugačije neke se javi,
ja prihvaćam svaki savjet i mišljenje ![]() |
|
![]() |
|
Jack ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2013 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 10 |
@kaktus, cini mi se da bi tvoj kaktus mogao biti echinopsis oxygona.
|
|
![]() |
|
malo ću guglati taj naziv kaktusa pa ćemo vidjeti,
a slobodno neka se jave i drugi sa svojim mišljenjem ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mamilariu
backebergianu,mada mozda gresim,ali naci ce se neki bolji poznavaoci.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
[IMG] http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/za_id/59066.aspx -
![]() ako je ovo uspjelo molim nekoga za ID |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Koji je ovo turbinicarpus?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
jack hvala puno si pomogla
![]() a za Aichryson sam gledala temu,kada mi je Miss M rekla da je to taj usvakom slučaju hvala ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Je, to je aichryson (mišje uho), imamo temu Aichryson |
|
![]() |
|
Pozdrav svima od jedne kaktusarke. evo da se odmah bacim na posao: prvi kaktus je Opuntia monacantha monstruosa, a drugi je sukulent, Crassula ovata.
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/za_id/58725.aspx -
![]() još jedna slika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo još jedna slika za ID
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/za_id/58724.aspx - ![]() |
|
![]() |
|
miss M hvala na odgovoru, ali mislim da mu nije falilo svjetlo,
kaktus je kod mene oko 2 godine i lijepo je napredovao, visok je oko 18cma širok oko 8cm, ali nisam sigurna možda si ti u pravu, u svakom slučaju veliko hvala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
kaktus je echinocactus grusoni malo izdužen zbog nedostatka svjetla. Za sukulent ne znam možda
aichryson
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |