Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 94>
Korisnik
Poruka
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 17:31
Prekrasne su vam pelargonije, moram reći da i mene uvik više privlače crvene boje.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 20:30
ja vam moram staviti sliku moje figurice u cvijeću , malo se muž poigrao

http://shack.us/photo/my-s/818/forumgv.jpg/ -
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:44
Draga Ljutka, figurica je predivna Clap
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:47
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Lu Lei, čime ih ti prihranjuješ? :)
hej Majdaaa,

jednom u deset dana ih prihranjujem tekućim gnojivom Cvetal za pelargonije, i jednom u istom periodu ih pošpricam tj.prihranim preko lista sa Folifertilom T.

Kako ti "hraniš" svoje ? Embarrassed
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:50
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ja ne prehranjujem preko lista zbog cvijeta je moje je mišljenje da bi cvijet stradao , ali ako netko ima drugo mišljenje rado bi ga čula
e vidiš ja im dajem i prihranu preko lista i imam dobra iskustva...Smile
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:59
Hvala pokušat ću ove godine i prehranom preko lista
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 23:16
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Hvala pokušat ću ove godine i prehranom preko lista

Samo nemoj po suncu, ja spricam navecer,pred mrak
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 23:19
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

moje su 2 puta potučene od leda ali se nedaju idu dalje

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/mmmmmmmm/59054.aspx -

Ajama, jesu ovo proslogodisnje sadnice ili su frisko zasadjene? Velike su zato pitam :-)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 08:50
lu prošlogodišnje su.uvijek imam prošlogodišnje i zadovoljna sam
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 09:21
Originalno poslano od člana Lu Lei Lu Lei napisao:

Ja ove godine imam šejk :D smješala sam kristalon start s zelenim čepom i kristalon s crvenim čepom NPK 19 6 20 i NPK 15 5 30....Teta koja uzgaja cvijeće rekla mi je da oni sve što imaju miješaju :D eto tako i ja :D svaki dan zalijem surfinije ovim šejkom....ne vidim da im smeta...sama sam si napravila nekakav omjer :D Ovo mi je druga godina da ih uzgajam muškatle...prošle godine mi nisu bile baš lijepe i guste, a zalijevala sam samo s tekućim gnojivima...ove godine su ljepše, ali imam i drugu vrstu...vidjet ćemo što će biti do kraja sezone! :D za sljedeću ću biti pametnija :D :D Za sada su mi surfnijije divne....ako ostanu takve cijelo ljeto....možda sve zamijenim njima sljedeće godine :)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 11:14
nemoj se previše zaletavati s surfinijama.imaju one svoje faza.meni su prve godine kad su izašle bile prekrasne.iduće godine sam ostavila samo njih,ali uz isti tretman ,nabavljene kod istog dobavljača,nisu bile nikakve.bila sam skoro bez cvijeća.tako da uvijek moraš imati rezervnu varijantu.meni pelargonije još nikad nisu omanule.nekad su lijepe,nekad lijepše,ali uvijek ih ima
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 11:35
Imam 2 balkona :D na drugom ću držati rezervu :P 
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 12:40
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

lu prošlogodišnje su.uvijek imam prošlogodišnje i zadovoljna sam
da, ja nažalost nemam gdje staviti preko zime, pa svake godine sadim nove..ali zadovoljna sam, budu lijepe..
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 12:42
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Ja ove godine imam šejk :D smješala sam kristalon start s zelenim čepom i kristalon s crvenim čepom NPK 19 6 20 i NPK 15 5 30....Teta koja uzgaja cvijeće rekla mi je da oni sve što imaju miješaju :D eto tako i ja :D svaki dan zalijem surfinije ovim šejkom....ne vidim da im smeta...sama sam si napravila nekakav omjer :D Ovo mi je druga godina da ih uzgajam muškatle...prošle godine mi nisu bile baš lijepe i guste, a zalijevala sam samo s tekućim gnojivima...ove godine su ljepše, ali imam i drugu vrstu...vidjet ćemo što će biti do kraja sezone! :D za sljedeću ću biti pametnija :D :D Za sada su mi surfnijije divne....ako ostanu takve cijelo ljeto....možda sve zamijenim njima sljedeće godine :)
nisam nikad koristila kristalon, znači ti si zadovoljna tim gnojivom?
ja na balkon uglavnom stavljam surfinije jer su puno čvršće i lakše podnose ludi vjetar i kišu...danas kod mene puše ko da ga sam vrag goni i sve surfinije u visećim teglama mi je "smotao" i polomio im grane,a bile su takooo divne Cry
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 13:17
Pa,mogu reći da jesam! Tek drugu godinu imam pelargonije i puno su ljepše nego prošle godine kad sam ih polijevala s tekućim gnojivom...moje svo cvijeće je unutri....barem dok ne prođe ovo ludo vrijeme. Kasnije neću moći unijeti sve....ali sad me strah leda...
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 14:34
Ma ovo vrijeme je vise za popi...jadni moji cvijetici :-( sve ih je rascupao...nadam se nekom normalnijem ljetu...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 17:21
Draga Lu kako predviđaju ljeto će biti pakleno a to pelargonijama nikako ne odgovara, samo se možemo nadati da su pogrešili u dugoročnoj prognozi, što se tiče prehrane preko lista kažeš da špricaš kasno , ja inače nikad ne prehranjujem za sunca već rano ali stvarno rano izjutra(prije pet) uvečer (kasno) zalijem polovinom od predviđenog vodom (naravno ovo je prehrana preko zemlje) da korjenje bude ujutro vlažno i na vlažno slijedi prehrana. Sada kad je red sunca red oblaka prehranjujem za oblačnog vremena.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 17:57
Oooh sr...nje, nadam se da su pogrijesili:-(( inace, sad sam bila na balkonu provjerit stanje nakon blesavog vjetra i sokirana sam, polomio je grane na pelargonijama :-((((((
Aralija draga, ustajes prije 5????
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 20:16

Oooh sr...nje, nadam se da su pogrijesili:-(( inace, sad sam bila na balkonu provjerit stanje nakon blesavog vjetra i sokirana sam, polomio je grane na pelargonijama :-((((((
Aralija draga, ustajes prije 5????

Ha, ha, ha ljeti to i nije neki problem, jutra su najljepša, to radim subotom kad ne radim i kad bi mogla spavati ali rana jutra na balkonu ljeti nemogu propustitiLOL

Kod nas je bura isto jako puhala ali ja imam sreću pa nas preskače, meni jugo stvara velike probleme, to što se polomilo zapikni a one se stignu oporaviti jer sada najbrže rastu.
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 20:54
Aaa pa to je razumljivo onda, nisam znala da si s mora :-))) ma srce me boli kad sam vidjela sto im uradi, a bile su tako divne...sad im razumljivo treba jedno vrijeme da se oporave, a prije 2 tjedna ih je razbila tuca...mah, lose smo pocele sezonu:-)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,301 sekundi.