Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 96> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivane, a zašto u podrumu ? Pa čuvarkuće normalno prezimljavaju vani.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Ma znam ja da one trebaju biti vani. Ali kako su mi se lijepo raširile bilo mi je žao da ih ostavim vani. Dok sam bio mali znam da je svaka kuća imala nagdje na krovu šupe ili sl. i tamo su bile godinama i nije im bilo ništa. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Triša, jako lijepe su ove lilaste boje, mogu li znati gdje si ih nabavila, jer takve nemam?
|
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
meni se sviđaju sve a naročito ove dvije zadnje,
i mene zanima gdje si ih nabavila? |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam svima. Pa sve sam ove nabavila po sajmovima cvijeća, nešto na flori u ZG, a ostale u Opatiji ili Rijeci, ništa posebno, uvijek imaju dosta velik izbor, a ja biram one koje nemam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Dijana, predivni su, ustvari izgleda da imamo puno istih.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
dijana krasni su
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i moje pokoje sličice, tako su jednostavne, a divne...
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Kombinacija sa baronom je odlična: obje biljke zelene sa crvenom vrhovima i lijepo se isprepliću !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belice - kao šećer, preslatko
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
HemesCC ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 91 |
evo još malo mojih sempervivuma....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i jedna čitavog društva....
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hemes, to je cijela kolekcija,pozdrav od mojih, najobičnijih
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/cuvarkuce/59605.aspx -
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nisa, ma ove najobičnije su i najljepše :)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
još iz ove perspektive...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |