Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234235236237238 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ponekad se i sama čudim zašto kod mene sve biljke tako rastu! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
ha očito moje oko ljepotane više ne traži,plavokosok već imam a crnookog nabavim |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
dijana, ostala sam bez riječi. hvala još jednom za ovo što si napisala! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ja sam danas također imala čast upoznati vlasnicu i prošetati se ovim prelijepim vrtom.Neću ništa posebno reči o našoj SlavujVk-i,mislim da ste je svi kroz njezin vrt upoznali.Hvala ti SlavujVK
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
arim draga, kako nisi primjetila da su na prvim slikama ljepotani? jedan crnooki i jedan plavokosi. ...ali uskoro dolaze kraljevi! ![]() |
||
![]() |
||
|
11111 dobro došla, bilo bi još i više boja da svakodnevna kiša ne kida latice a pupovima neda da se otvore. |
||
![]() |
||
|
toni ![]() |
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Glikice, opet sam bila u šetnji kod tebe, i uvijek iznova sam oduševljena svakim prizorom u tvom vrtu.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
"Lipo li je ,lipo li je" -u ovom tvom vrtu na zelenoj travi ležat -eto propjevala sam šetajući tvojim vrtom
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
![]() ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Danas sam imala čast vidjeti vrt uživo. Naravno uz stručno tumačenje gazdarice. Ženo pa ti si prava cvijetna enciklopedija . Uživala sam u svakoj tvojoj riječi . Divim sa tvojov ljubavi ka cvijeću koja izvire iz svake tvoje pore . Tvoj vrt je tvoja terapija i tvoj ljiek. Hvala na gostoprimstvu i tvojoj darežljivosti.
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Ovo tvoje carstvo osvaja svaki put novim izgledom.
Ovoga puta je poseban dojam ostavila slika sa ivančicama.... usamljena breskvolisna kampanula između njih stoji ponosno, kao borac - sama protiv svih. Poznato, zar ne?
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Iz dana u dan kod tebe se samo izmjenjuju ljepotice pa je teško izabrati najljepšu.
![]() |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
lipo ....pravo bogatstvo boja
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Hebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadulja ![]() Ruta ![]() ![]() ![]() Rambler ruža(Chevy chase) ![]() |
||
![]() |
||
|
Napisati ću nešto o kralju češnjaka, o čovjeku o kojem sam čitala i jako mi se svidio kao osoba koja ima preko 3000 recepata narodne medicine temeljene na češnjaku a skupljanih više od 30 godina.
VENČESLAV ŠPILAK- uzgajivač prirodnog češnjaka,haiku pjesnik,bivši pekar,pjesnik duše. Živi u savršenom odnou sa prirodom i ljepotu koju mu ta veličanstvena energija vrača nesebično nudi znanima i neznanima. Kod uzgoja češnjaka treba na svaki metar kvadratni poaditi niski grah jer sve ličinke pa i lukova muha idu ispod listova graha. OTAPANJE MASNIH I VAPNENASTIH NASLAGA U KRVNIM ŽILAMA ako se često pije,potiče i mršavljenje. 30 češnja češnjaka 4 limuna sitno narezati, stavit u lonac,preliti litrom vode, prokuhati i procjediti. svako jutro popiti 5 žlica. pripravak uzimati 7 tjedana. RAKIJA OD ČEŠNJAKA PROTIV GRIPE I CRIJEVNIH VIROZA 25 dkg češnjaka, muških glavica 1 l vinske žestice ili jake 45% rakije oguliti češnjak i narezati na komade i staviti u litru rakije. mora stajati na temp. 30 stupnjeva- 14 dana. najbolje držati na suncu. nakon 14 dana se procjedi i može stajati više od godinu dana. uzimati u vrijeme epidemije gripe i crijevnih viroza-10-15 kapi prije ručka, a ako je bolest uzela maha uzima se dodatno još po 20 kapi prije i poslije podne. |
||
![]() |
||
|
draga Miro,
uvijek si dragi gost u mojem vrtu. pogledaj još jednom siku koju si citirala, u desnom uglu ćeš vidjeti napola osušeni orah koji nije u mom dvorištu, na tom orahu -pjeva slavuj i stoji na goloj grani da ga mogu vidjeti! ![]() |
||
![]() |
||
|
rosa 2
enrikova nona desert rose korijenko bucka drago mi je da posjećujete moj vrt a još draže što vam se sviđa ono što pišem jer je to dokaz da moj trud nije uzaludan i da ću jednog dana, kada sve posložim, napisati knjigu. ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234235236237238 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |