Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dragi moji šetači kroz moj vrt svi ste mi dobrodošli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne ruze,narcise,bozuri...sve je
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
flamingo kao da je od šećera
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
Ružo 11111 veliki pozdrav od mene ove tvoje jedinice sam predvidjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miska dobro mi došla
![]() ![]() Ajama ![]() Kamelija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ova zadnja slika je kao iz nekog žurnala!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tvoje ruže su čarobne....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni je ova zadnja slika baš posebna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I ja tako mislim.Slika je fenomenalna i pijen kafe u mislima na travici kraj labuda i gledam ruze.
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja se pridružujem društvu na kavici. U tišini uživamo u ljepoti i mirisu ruža.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasna je ova proljetna idila
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I ja sam ostala dugo zagledana u ovu zadnju sliku, prelijepo je !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga blue, ovo tvoje osunčano dvorište s terasom okruženom ružama mi je tako romantično da sam se na tu sliku pregledavajući cif nekoliko puta vraćala. Nadam se da stigneš i uživati ispijajući neki fini napitak u tom krasnom okruženju. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |