Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 46> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka cast Bebolino
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Hvala draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Danas me obradovala prvim cvijetom,a biti će ih još.... |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Veći je cvijet nego cijela biljka Baš je cukrena
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Bebolina, violica prekrasne su..takva žuta samim svojim
Izgledom čini svijet ljepšim haha, trening, zna on da mi je krilatica: puno cvijeća, veća sreća |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Najbolji mi je bio suprug jedne naše drage forumašice kad je rekao da će uskoro u spavaću sobu ulaziti uz pomoć mačete
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Moj se prijeti da će uzeti motornu pilu jer ne može hodati po stepenicama!
|
|
![]() |
|
To oni samo zuje kao pčele, znaju da bi im to bilo posljednje što bi napravili. Moj dragi zbog cvijeća nikad nije negodovao, štaviše, uviek je spreman za akciju kad je cvijeće i okućnica u pitanju. Jučer me malo iznenadio kad se vratio s puta
![]() ![]() ![]() Napravio mi je od bambusa lojtrice ua mandeville koje rastu kao iz vode
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasna je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bebolino,svejedno sto nema topline kod tebe to dobro ide,zuta je vrh,kod mene je ne mogu naci,jednostavno je nema.
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
@Leona31, znam da je problem nabavit žutu dipladeniju, vjeruj mi ni na ovom je našim prostorima jednostavno nema. Ja sam slučajno lani zavirila u skriveni dio tog rasadnika gdje drže matične biljke, a kad sam ugledala tu ljepoticu bilo je problema odvojit me od nje. Zamolila sam vlasnicu rasadnika da mi ostavi sve biljke koje razmnoži, znala sam da cure s cifa biti zainteresirane, pa eto, bilo je premalo za sve vas koje ste je htjele u svojoj kolekciji.
Žuta dipladenija je apsolutno novitet na našem tržištu. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Lijepo si se počastila
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
To me bebolina počastila!
Ja sam se počastila jednom koja još ne cvjeta i jednom roza. Sutra ću vam staviti sličice |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
evo i jedna od mojih koja cvjeta, neke još čekam
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/brazilski_jasmin/59501.aspx -
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa,lepa velika,
![]() Bebolino,znam da je nova i da je,kao sto rekoh,nema ali ima kod vas pa cu da gledam i da se divim jer to ne kosta nista ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() Moja roza! |
|
![]() |
|
Bravo cure
![]() Prekrasne biljke imate. Obratite pažnju na lisne uši po ovom prevrtljivom vremenu, to je ono što biljku iscrpi i jako se teško od toga oporavlja. Dovoljno ju je dobro pošpricati otopinom vode i tekućeg sapuna, pogotovo naličje lista gdje se ta gamad rado zadržava.
Mandevilla u pupovima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |