Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dipladenia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dipladenia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 46>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:13
Svaka cast Bebolinosmile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:54
Hvala dragaHug ide ti to meniWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:56

Danas me obradovala prvim cvijetom,a biti će ih još....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:12

Veći je cvijet nego cijela biljkaThumbs Up

Baš je cukrenasmile170
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:13
Bebolina, violica prekrasne su..takva žuta samim svojim
Izgledom čini svijet ljepšim

haha, trening, zna on da mi je krilatica: puno cvijeća, veća sreća
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:28
Najbolji mi je bio suprug jedne naše drage forumašice kad je rekao da će uskoro u spavaću sobu ulaziti uz pomoć mačeteClapThumbs Up
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 23:21
Moj se prijeti da će uzeti motornu pilu jer ne može hodati po stepenicama!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 00:26
To oni samo zuje kao pčele, znaju da bi im to bilo posljednje što bi napravili. Moj dragi zbog cvijeća nikad nije negodovao, štaviše, uviek je spreman za akciju kad je cvijeće i okućnica u pitanju. Jučer me malo iznenadio kad se vratio s putaEmbarrassed izašao je iz auta i kad se malo osvrnuo oko svoje osiBig smile rekao je :" Ženo, pa ovdje je sve zeleno, svaki kutak je pun cvijeća baš kao u raju". Naravno, odmah sam mu našla poslaTongue
Napravio mi je od bambusa lojtrice ua mandeville koje rastu kao iz vodeStar
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 12:35
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 12:55
krasna je Clap
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 00:38
@stefica.n ClapBaš je krasna

Ovo im ludo vrijeme baš nije po voljiThumbs Downone traže toplinu koje nema.

mandevile su zbog hladnoće odbacile pupove.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 06:42
Bebolino,svejedno sto nema topline kod tebe to dobro ide,zuta je vrh,kod mene je ne mogu naci,jednostavno je nema.Smile
i pustinja u coveku
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 00:31
@Leona31, znam da je problem nabavit žutu dipladeniju, vjeruj mi ni na ovom je našim prostorima jednostavno nema. Ja sam slučajno lani zavirila u skriveni dio tog rasadnika gdje drže matične biljke, a kad sam ugledala tu ljepoticu bilo je problema odvojit me od nje. Zamolila sam vlasnicu rasadnika da mi ostavi sve biljke koje razmnoži, znala sam da cure s cifa biti zainteresirane, pa eto, bilo je premalo za sve vas koje ste je htjele u svojoj kolekciji.
Žuta dipladenija je apsolutno novitet na našem tržištu.
smile78
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 17:30
Originalno poslano od člana vijolica vijolica napisao:

Danas me obradovala prvim cvijetom,a biti će ih još....

Lijepo si se počastilaClapA ona žuta!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:39
To me bebolina počastila!
Ja sam se počastila jednom koja još ne cvjeta i jednom roza.
Sutra ću vam staviti sličice
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 00:46
evo i jedna od mojih koja cvjeta, neke još čekam

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/brazilski_jasmin/59501.aspx -
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 06:13
Nisa,lepa velika,Clap

Bebolino,znam da je nova i da je,kao sto rekoh,nema ali ima kod vas pa cu da gledam i da se divim jer to ne kosta nistaLOL,prelepe su vam,ja imam 3 boje ali su jos malene jer mi je velika propala u martuCry
i pustinja u coveku
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:34

Moja roza!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 00:33
Bravo cureClap
Prekrasne biljke imate. Obratite pažnju na lisne uši po ovom prevrtljivom vremenu, to je ono što biljku iscrpi i jako se teško od toga oporavlja. Dovoljno ju je dobro pošpricati otopinom vode i tekućeg sapuna, pogotovo naličje lista gdje se ta gamad rado zadržava.
Mandevilla u pupovima
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 00:38
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.