Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:49

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:49
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:50

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:50

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:05
smile227 Prekrasne ruze okupane kisom!Nadam se da je nema previse ko tu.Duze mi je tribalo da operem tenisice poslije vrta,nego ca mi je tribalo da posadim par biljcica.Sukulenti su ti super,perunike istoClapClap
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:08
Aaaaaaaaaaaaaa,evo me na tresnji!Smokve ne volim ni svjeze ni suhe,ali lijepe su tiWink
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 18:59
Miska....kiše ima non-stop. Jedva sam uspjela uslikati cvijeće. Katastrofa jedna.  Ovo je višnjica...ali je rana, dođe prije trešanja i slatka je kao med. Trešnja nam je na žalost propala prošle godine. sada imamo dvije mlade i opet treba pričekati na njih koju godinu. Kako ne voliš smokvu? To nam je jedno od omiljenih voćaka u vrtu. jedino MM i ja teško dođemo do plodova od kćerke.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 20:55

Ruže na kiši su prekrasne, romantične sličicesmile106

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 21:20
Kapljice kiše ili nebeske suze okupale tvoju ljepotu i dalo im još veću ljepotu koju si znalački ovjekovječila,smile141 Bilo na suncu bilo na kiši sve izgleda tako bajkovito , a za oči naprosto ljekovito.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 21:57
Kčerka i ja smo se udružile....ja volim cvijeće, a ona voli slikati...pa smo izmjenjivale fotoaparat i slikale redom...da kapljice cvijeće čine još ljepštim....Ali bih ipak voljela da više prestane padati kiša, barem na par dana
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:00
Ruže su prekrasne, pogotovo ovako okupane kapima kiše! Clap
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:52
Pa tvoje su vec tresnjice crvene ! Moje su jos skroz male i zelene !
Dopalo mi se kod tebe , osobito smokvice !
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 08:29
Gute Fee, ovo su višnjice....trešnjica je na žalost "riknula". Ali kod susjeda vidim da su njegove rane već crvene.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:38
Kod tebe je sve bujno. Očito kiša i nije loše rješenje. Ali sada kad počne pržiti sunce ....e, toga se bojim.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:41
Karmen, kiša mom vrtu itekako godi. S obzirom da nas još nisu priključili na vodovod....iako su obečali da će to konačno biti ovog ljeta (nakon duuuugih godina čekanja), ja ne smijem zalijevati koliko biljkama treba. Imamo malu cisternu od 3000 litara vode koja nije ni približno dovoljna za sve potrebe. prošle godine smo naručivali 3 puta vodu i to masno platili samo da mi (ako ništa drugo) barem prežive biljkice. 
Ali kišica više od svega godi i korovu. Prošli puta nisam uspjela pljeviti jer nije bilo ni pet minuta bez kiše. idući puta ču se "oteliti" da barem ono najgore maknem.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:45
Jedna dobra akcija i neizbježan kotlić uveliko bi rješilo problem Wink
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:48
Ne volin slatko,ni banane kad su prezrele,smokve nikako a ni lubenice.Ps ne volin ni cokoladuWacko
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:58
Ha, ha, ha Karmen.....jedino da razglasim na Cif-u...moja obitelj bježi glavom bez obzira od vrtlarenja....brat i ja smo jedine "crne ovce" koje to vole.  Sada više ne dijelim toliko, ali prije sam zvala u berbu višanja i neka sve odnesu što uberu....nije bilo baš mnogo dobrovoljaca. Kada uberemo i očistimo od koštica svi primaju. A kada smo, silom prilike, morali biti godinu dana u Zagrebu moji su mi održavali vrt. Na kompostu sam našla lukovice, trajnice ...dobro da nije bilo i ruža. Toliko se razumiju u vrtlarenje.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:59
Miska....propuštaš užitak za nepca i želudac...Ali ako ne voliš onda ne voliš.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 12:03
Nije da nisan probala,ne ide i gotovo.Zato moji muz i sin vole(termiti) a kolace jako rado pecem ali ne jedem,niti ne probam.Volim cips,kikiriki isl.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.