Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:27
Drage moje

Sara  &  aralija  &  mali kaktus  &  dadinica

mi smo vam u momentu po cijele dane ili u pravom vrteku ili u ovom malom cvijetnom !
Borimo se sa korovom , iscupali smo ga vec na kile , sijemo , sadimo , presadjivamo i
nikad kraja ! Veselimo se svakom novom pupoljku , svakom novom cvijeticu paradajza ,
svakoj biljcici koja nikne iz sjemena , ah , kaj da vam pricam kad sve znate i same ......

Ovi ljiljani na kupu su doneseni s nama ali ovaj jedan jedini , usamljeni , to je moj prvi ljiljan ,
dobila sam ga od Natalije i jedina mu je mana da se nece razmnoziti ! Ja sam ga pustila nek
bude kak hoce , samo nek zivi ! Prekrasan je kad cvate !

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:37
I tu imam posla ! Ovu stolicicu sam dobila od unuke ali je zub vremena ucinio svoje pa ju moram reparirati !

isto tako i ova kucica za pticice

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:41
Ovu povrsinu (izgleda svijetlije) mi je M. pripremio za moj kamenjar ! Konacno cu poceti s izvodjenjem , vec sam skroz nestrpljiva :

a ovo na klupi , to je vec sve pripremljeno za posaditi kad bude gotov !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:45
Moja albicija kao da poprima cokoladnu boju ! Sad sam u nedoumici , Voki veli da albicija iz sjemena ostane zelena ! Vidjet' cemo sto ce se dogoditi !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:49
Ah , i ovo vam moram jos pokazati ! Imala sam strasnu zelju isprobati mogucnost uzgoja domacih Shii-Take gljiva ! Ove grane okolo su samo zastita , jer susjedove macke obozavaju ova dva panja misleci da je to prijestolje !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:55
Hortenzija ce ipak cvasti , mislili smo da nam se je smrznula jer dugo nije pokazivala znakove zivota !

ovo su susjedove ruze , ruuze koje on stalno "prisiljava" da ostanu kod njega ali mi nemamo nista protiv njihove posjete nama ! 

a ovo je nas ruj , lijepo se je primio

turski klincici su i dalje u punom cvatu

i ruze su pocele cvasti

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 00:00
A sad jos samo par slikica :

jedna zalutala buba-mara

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 00:03

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 07:21
Svašta sa tu novog planira, -baš  sam znatiželjna kako ćeš to skockati. A  ove tvoje ruže mirišu do mene!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:24
Draga Dijana , lijepi su planovi ali ti to kad nas ide sve malo usporeno ! Tu  su godine a tu je i zdravlje pa kako ide , po malo ali sigurno !   Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:35
Anabistrica   &   Carol

hvala vam na vasoj danasnjoj posjeti , ne virtualnoj nego onoj pravoj , stvarnoj ,
hvala vam na prekrasnim cvijetnim poklonima i hvala vam na akciji koju ste poduzele
da to odmah dodje na svoje mjesto u zemlju !

Jedinstvene ste , kad vas nebi bilo trebalo bi vas izmisliti !
Kroz vas osjecamo ljubav prekrasnog prijateljstva
do kojega je doslo zahvaljujuci samo Cvijet.Info !

Klicken öffnet blume-0081.gif in neuem Fenster
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:39
Gute Fee,ruze su ti prekrasne,cokoladna albicija,bas bih volela da bude takva,a ne zelena...Oleanderi ce biti predivni kad procvetaju! Prijala mi je poseta tvome vrtu,zaista sam uzivala!Pozdravsmile71smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:55
Draga Wanessa , drago mi je da ti se je kod nas dopalo ! M. i ja si dajemo truda i volimo cuti rijeci kao tvoje . Veselit' cemo se ako dodjes negdje opet !    
                                                                                         Klicken öffnet blume-0055.gif in neuem Fenster
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:52
Gute Fee, samo neka se sve primi i popuni gredicu. Ali nemoj zahvaljivati, nije to altruizam, to je zbog trešanja Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 00:16
Neka one samo dozreliju ! Bit' ce i strudla i torte , ah , mozemo i liker praviti !    Klicken öffnet baum-0028.gif in neuem Fenster
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 04:21
veselim se novom zagorskom kamenjaruWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:55
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga Leona , najprije da ti se zahvalim za sve one prekrasne i prefine kavice koje nam neumorno serviras ! Drago mi je vidjeti te u mojem vrtu a jos draze bi mi bilo kad bi imale sansu na jednom od druzenja i osobno se upoznati !   smile79

Bas si me ganula,draga Gute,a ovo je znak da pratim tvoju temu,jer kad god udjem u tvoju bastu-vrt i nesto okopavam ja se setim kako si ti tvog muza uspela nagovoriti da i on udje,LOL mm ne zna ni sta ima tamoLOL,za druzenje ...pa ja sam uvek za,samo ako prilike dozvole,mnogi od vas su mi postali jako dragi sa nekima menjam i pp,tako da se jako lepo osecam medju vama i drago mi je da vam prija moja kavicasmile79,nove slike tvojih biljkica su prelepe.

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:58
Zaboravila da kazem za stolicu od unuke,jedva cekam da je sredis mislim da ce biti prelepa,jer bas je neobicna,i zuta lantana,bravo za muza,moja je propala ali sam sejala valjda bude jedna i zuta samo cekam cvetanje.Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 08:07
draga gute,
kroz tvoju priču sam vidjela koliko uživaš u svojim biljkama.
bravo za vas dvoje, bravo za unuku i njezine poklone.
želim i tebi i tvom suprugu još mnogo plodova vašeg truda, puno godina zajedničkog rada, puno snage i zdravlja a to će vam, sigurna sam, darovati zemlja i biljke u kojima uživate i o kojima se brinete!
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:03
Ja sam danas otkrila još jedan biser  -  tvoj vrt, zapravo vaš vrt,  jer je uz puno ljepote, pažnje, strpljivosti prepun ljubavi i zajedništva.
Veselim se novostima iz ove oaze mira  i pratiti ću nastavak (shii take gljive, svaka čast!)smile211 
Želim ti i nadalje puno zadovoljstva i uživanja!!smile73
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,906 sekundi.