moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim draga da smo mi u nekom istom điru..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Pa bila sam u grasku....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
To sam mislila....ako imas traktor,dojdi pa napuni prikolicu i imat ces i kamenjar.Inace,maca ti lipo kosi,a to ca je malo gluha,kod bijelih ti je normalno,narocito ako ima oci razlicite boje,onda je gluha na ono uho gdje ima plavo oko.Nije bitno,glavno da ona asistira u vrtu kad treba
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Usput mogla bi svratiti i u moj povrtnjak!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prije svega Hvala Miska i Dobrodošla u moj vrt !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ups,krivi klik,jos sam mislila dodat da ti je lako imat uredan travnjak kad je macka zaduzena za kosenje trave!Stvarno sam uzivala u tvom cvijecu,kamenjar je za 555555!
|
|
![]() |
|
Evo i moj potpis..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tikvić !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i ja se prošetah tvojim cvijetnim carstvom, koje je svakim danom veće i ljepše!!!!
|
|
![]() |
|
Gute Hvala ti lijepa na ovim divnim riječima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vijolice za tebe vrijedi isto sve ovo navedeno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Cvijeta , cvijeta i cvijeta ali nebi cvijetalo da ti nisi tako vrijedna ! Lijepo je setati tvojim vrtom ! Doci cu ti opet za neko vrijeme !
![]() |
|
![]() |
|
Curke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
I meni se ta Zlatoglavica jako sviđa
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Lepoooo,Irisi beli su prelepi.
![]() Zaboravih da pitam,kako se zove cvet zuti visoki na prethodnoj strani,podseca na Liatris ali nije,inace je jako lep. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Sve ti je lijepo,uredno za pozeliti
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Milice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo sam prošetala po tvome vrtu......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
En kad sam ja šašava pa biljkama dajem nekoliko prilika da se " poprave"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |