Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 94>
Korisnik
Poruka
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:08
Ja sam pročitala na netu prije 3 dana da će biti kišno ljeto ipak...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 23:39
Jeej, nek bude istina.:-) zemlja i sve biljcice ce biti zahvalni :-))
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 12:52
Vaše muškatle sve idu lijepo prema dolje...moje luduju u vis, a trebale bi ići prema dolje! Izgledaju baš grozno raštrkano....
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 13:48
Ne znam zašto ne mogu ovo dodati u prethodnu poruku...ne vidim opciju uredi pa.......sad sam malo pogledala moje muškatle, i vidim da ovi mali pupoljci koji rastu imaju tek 3, 4 cvjetića...zašto je to tako? Jel trebaju više prihrane ili?
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 13:55
Moji su prepuni cvijeta, tj.pupoljaka, do jucer ih je sibao vjetar i kisa, al se super drze. A koliko cesto ih prihranjujes?
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 13:59
pa, jučer sam malo prihranila jer je bilo grozno vrijeme, bez sunca i zemlja je bila vlažna pa nisam zalijevala jedno 3, 4 dana...
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 16:04
ja ih nisam zalila već par dana, a prihranu su dobile prije tjedan dana jer je bilo odvratno vrijeme,pa nisam mogla, a vidi ih sad :
  http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije/59455.aspx -

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije/59454.aspx -

ja sam zadovoljna,samo neka napreduju kao i dosad Hug

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 19:05
prihranila sam ih baš s prihranom za cvijet....valjda će biti bolje :)
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:36
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Nemoj zuriti za cvjetićima, ja svoje još zakidam i stvaram lisnu masu, jednu sam žaldirenju pustila da cvjeta i ona je dosta slabija od ostalih Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:02
evo mojih , ove godine su mi najljepše ....

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:45
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Nemoj zuriti za cvjetićima, ja svoje još zakidam i stvaram lisnu masu, jednu sam žaldirenju pustila da cvjeta i ona je dosta slabija od ostalih Wink

Trebala sam se strpiti još....kidala sam jedno vrijeme sve....sad sam pokidala ove neke jadne pupove koji su krenuli...od 2 ili 3 cvjetića...da imam više lišća već bi mi možda malo pale....za sada strše u zraku jako :D
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:29
Majda, pa tek je krenulo lijepo vrijeme, sigurno ce biti divne ako nas godina sve skupa posluzi:-)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:55
krasne su vam,zdrave i napredne.ljutka baš su bujne. kad bi ti mogle prezimiti na godinu bi dale sve od sebe
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 11:00
nakon dogovora sa samom sobom....odlučila sam otkinuti sve cvjetove....vrijeme će još tjedan dana biti šugavo i kišno...unijet ću muškatle jer će se razboliti od tolike vode....i pokidat ću im procvale cvjetove i možda ostaviti neki pup...treba još lista da se spuste grane i ne strše toliko :)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 12:02

Majdaaa ukoliko su ti "rijetke" pelargonije i nemaju puno grana, pinciraj ih da dobijes masu... i onda kreni sa gnojidbom i to gnojivom bogatog dušikom. i da vidiš kako ce biti biljke lijepe i bogate

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 12:30
Nema mi druge :) već sam gledala da ih pinciram....ali vidim izboje za nove grančice....mislim da će prije potjerati sada kada sam pokidala pupove :) 
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 13:27
bolje će rasti zato jer ne moraju više trošiti energije za cvijet. ali ako su rijetke i pocinju tjerati nove izboje, pinciraj glavne grane i daj im gnojiva da odmah krenu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 13:58
Evo neke moje da se vidi razlika u zakidanju cvjetova

razlika je očita
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:19
predivni grmići!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:03
Marine a kako da ih još i zaljevam s prihranim kad su već toliko natopljeni kišom? Nemam ih kud skloniti od kiše tako da moraju trpiti višak vode.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.