Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - josipino cvijeće na vikendici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

josipino cvijeće na vikendici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 39>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 15:32
smile79velika pusa svim mojim  posjetiteljima .
Horti.i Alisa jedino je problem ova suša. Bojim se da bi se razočarale da sada vidite u kojem mi je stanju vrt.Confused
Inače bujrum... neće vam trebati fantomkeSmile
Tikvić mislim da imam 22 različite vrste ehinacea ne brojeći obične roze i bijelu .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 00:25
Prekrasno rascvjetano cvijeće
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 10:23
Kod tebe kao u bajci, stranicu po stranicu i došla sam na početak tvoga vrta i zaista uživala smile92
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 23:07
Mooni Ksan hvala vam,  tako je izgledao vrt prije dva mjeseca a sada jedva uspijevam ,po ovim vručinama održati cvijeće samo sa ostane u životu.
Za sada tek jedan  močvarni hibiskus. cvjeta. Možda se na slici ne vidi dobro ali ogroman je i tamno crvene je boje.Mogao bi biti Lord Baltimor

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 23:28
Novi hemerokalis,baš me je iznenadio kako je lijep. Samo sam jedan cvijet uspjela vidjeti. Kad god ja dođem naveče on je već odcvjetao.Mislim da je ovo Lavendel tutu

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 23:33
Oba su krasna smile64
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 00:28
Potpisujem!
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 22:35
joj,ne znam koji je ljepši,hibić ili ovaj zadnji.....smile120
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 14:45
 Da oba su prekrasna, ali mene više zanima šta je sa echinaceama, da li još uvjek cvijetaju i imaš li kakvih novih vrsta?
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 20:53
uhhh prelijeposmile79
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 22:22
ma da se prijavim samo,uživam i šetam i ako tebe nema

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 19:33
velika pusa dragim mojim forumašicama,
tikvić , ehinacee cvjetaju samo još na jdnom mjestu,tamo mi je zemlja malo bolja .Imam samo dvije nove ,obje su žute jedna dupla žuta i druga jednostavna.
Još jedan hibiskus je procvao, mislim da je Lady Baltimor
Iza njega se vidi koliko je trava spržena od vručina.

Konačno ,mi je procvao miscanthus Silber Feder.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 07:36
 I kod mene je trava spržena, iako imam vode u izobilju!Na znam samo kako uspjevaš održati močvarce, obzirom da h treba svakodnevno zalijevati.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:10
Kao i uvijek  i ove godine kasnim sa stavljanjem slika.Nakupilo ih se jako puno ,a ja ne mogu da ih malo i sa vama podjelim. Počeću od ranog proljeća.

ovako je ova gredica izgledala proljetos , dok je muskatna kadulja bila mala. ustvari je ovo trebao biti samo hemerokaličnjak.

nakon mjesec dana je to izgledalo ovako

caragana

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:22

physocarpus opulus Diabolo

hrastolisna hortensia i cotinus

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:39
vrijedilo je čekati  smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:52
svaka čast .što je ono u posudicama
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:57
hvala NisaHug

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:03
paulovnijica

beba acer

beba likguidambar

alium

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:06
još jedan mali acer

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.