josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Horti.i Alisa jedino je problem ova suša. Bojim se da bi se razočarale da sada vidite u kojem mi je stanju vrt. ![]() Inače bujrum... neće vam trebati fantomke ![]() Tikvić mislim da imam 22 različite vrste ehinacea ne brojeći obične roze i bijelu . |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno rascvjetano cvijeće
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe kao u bajci, stranicu po stranicu i došla sam na početak tvoga vrta i zaista uživala
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Mooni Ksan hvala vam, tako je izgledao vrt prije dva mjeseca a sada jedva uspijevam ,po ovim vručinama održati cvijeće samo sa ostane u životu.
Za sada tek jedan močvarni hibiskus. cvjeta. Možda se na slici ne vidi dobro ali ogroman je i tamno crvene je boje.Mogao bi biti Lord Baltimor ![]() |
|
![]() |
|
Novi hemerokalis,baš me je iznenadio kako je lijep. Samo sam jedan cvijet uspjela vidjeti. Kad god ja dođem naveče on je već odcvjetao.Mislim da je ovo Lavendel tutu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Oba su krasna
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Potpisujem!
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
joj,ne znam koji je ljepši,hibić ili ovaj zadnji.....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Da oba su prekrasna, ali mene više zanima šta je sa echinaceama, da li još uvjek cvijetaju i imaš li kakvih novih vrsta?
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
uhhh prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma da se prijavim samo,uživam i šetam i ako tebe nema
|
|
![]() |
|
velika pusa dragim mojim forumašicama,
tikvić , ehinacee cvjetaju samo još na jdnom mjestu,tamo mi je zemlja malo bolja .Imam samo dvije nove ,obje su žute jedna dupla žuta i druga jednostavna. Još jedan hibiskus je procvao, mislim da je Lady Baltimor Iza njega se vidi koliko je trava spržena od vručina. ![]() Konačno ,mi je procvao miscanthus Silber Feder. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I kod mene je trava spržena, iako imam vode u izobilju!Na znam samo kako uspjevaš održati močvarce, obzirom da h treba svakodnevno zalijevati.
|
|
![]() |
|
Kao i uvijek i ove godine kasnim sa stavljanjem slika.Nakupilo ih se jako puno ,a ja ne mogu da ih malo i sa vama podjelim. Počeću od ranog proljeća.
ovako je ova gredica izgledala proljetos , dok je muskatna kadulja bila mala. ustvari je ovo trebao biti samo hemerokaličnjak. nakon mjesec dana je to izgledalo ovako caragana |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
vrijedilo je čekati
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svaka čast .što je ono u posudicama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |