Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 22:19
neka si dosla malo Ajama,ja sam ionako alergicna pa ne moze meni nista pelud sa slike Smile laku noc i vama curke.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 22:27
laku noć svima
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 09:41
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Monstilka hajde ne krij se znam da virkas smile134

Evo meeee ! Kod nas opet kiša ,  pa red kiše,  pa kiša.....LOLConfusedOuchOuch  Dojadila i Bogu i narodu...OuchOuch

Curke dođite na smile142  ionako ne možemo ništa vani raditi....ConfusedOuch
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:24
Hehehe da se pohvalim kod nas nema sunca,kisa sipi Big smileBig smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:25
            CryCryUnhappyOuch
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:33
Sta je Mons nema bit tuzna samo misli dobro i bit ce dobro ako Bpg da.Thumbs Up

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:37
     Kako može biti dobro, sve će strunuti od tolike kišurine !CryCryOuch
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:39
Nece slijede vrucine za koji dan,jendo desetak hehe strpimo se.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:41
 Ne znam koliko je to točno, teško više uopće povjerovati u takvo nešto...UnhappyOuch
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:44
Poslije teskoce dolazi olaksanje bona ne sikiraj se.Smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:45
       UnhappyOuchOuch
Na vrh
wookowaratz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:20
koliko treba zalijevati sjemenke rajcice nakon prvog zalijevanja/spricanja i je li bolje zalijevati odozgo ili odozdo?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:32
Ti pitas za sjemenke,to se ne sprica bio pripravcima,nego niknuta biljka paradajza se prska sa svih strana sve do korijena.

Seneka
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:37
joj oprosti, mislio sam spricanje vodom kao zalijevanje maglicom
koliko cesto zalijevati i je li mozda bolje nasuti vode u kadicu pa da same vuku vodu odozdo?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:40
Zar je jos nekom potrebno na ovim kisuriranama zalijevati:)Jedino ako zivis na moru pa potrebno.Izvini nisam dobro shvatila tvoje pitanje u vezi zalijevanja,kad dodju druge clanice dogovore ti bolje.

Seneka
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:54
u stanu sam, nema kise :)
uglavnom imam sjeme male rajcice (znam da je kasno ali zelim vidjeti imam li dosta sunca za rod) i ne znam koliko ga zalijevati
boravi u ovakvoj nastambi, samo manjoj da im bude toplije

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:57
Nažalost nema slike, pa se ništa ni ne može prosuditi....No ako će te to malo utješiti, ja sam nedavno posijala novu turu paradajza, jer mi je prva tura krepala zbog loših vremenskih uvjeta...Lijepo su rasle u plasteniku, a kad sam ih prebacila van, malo ih vrijeme sredilo, malo štetočine i sad ih brojim samo nekoliko sadnica, a trebalo ih je biti jako puno...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:59
Mislila sam da pitas za vani.Kakva je godina moglo bi se i sad poceti od nule,pogotovo u kuci brze raste,toplije je.Cim se posije sjemenke u saksiju,nemoj duboko sjeme staviti u zemlju,moze 1 cm posuti zemljom,zalijes dobro,prije toga sjemenku stavi u casu tople vode ili nekog caja da otpadne ovojnica sa sjemenke brze ce ti niknuti.(trebas dobit na vremenu kasnis)onda posliej zalijevas svaka tri dana ,ali ne po biljci,nego samo zemlju.

Seneka
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 23:01
evo slike, mali plastenik iz kika :)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 23:03
Zalijevat ih možeš odozgo sve dok ne niknu, kad niknu pokušaj ih presaditi po dvije biljke zasebno u teglicu....Ili, ja bih to ovako napravila, presadim ih u one male plastične čašice od 0, 5-1 dcl i zalijevam pod struk biljke. SmileSmile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,750 sekundi.