Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 139>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

bravo za torte, a bravo i za cvjetice....majstor si, svaka castsmile55

Hvala MonnaEmbarrassedEmbarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 20:13
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Hvala Slavice!
Za mladenku ne znam, nismo se danas vidjele. Ali oduševljene su bile mama i baka. Baka posebno. Još mi je ispričala i priču o značenju kampanula u njeno vrijeme (ima 80) i vremena prije toga.
Kaže da su zvona bila česta pojava u tadašnjim vrtovima. Istina, bila su ipak malo drugačija (zvona), a i često su imale naziv svadbena zvona.  Pa ako bi jedno jutro neka djevojka pred kućnim vratima našla buket zvona potrganih u njenom, ali i susjednim vrtovima, značilo je to da je neki momak bacio oko na nju. Nerijetko su im u roku godine dana zaista zvonila svadbena zvona.

i tako su i u tvome dvorištu zazvonila svadbena zvonaClap
čestitam mladencima

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 19:38
divne kampanule i u vrtu i u buketu Thumbs Up
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 14:50
jao...torte su pekrasne! Skidam kapu!
Nije ni čudo što nisi imala vremena..pa ovo su remek djela...da si bliža........

Zvončići su ti jako lijepi,a tek priča o novim ljubavima....baš tematika za mene..romanik vječni!

Heart
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 14:29
bravo za torte, a bravo i za cvjetice....majstor si, svaka castsmile55
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 08:06
Znajući tebe, potrudit ćeš se ti da sve bude savršeno! smile78
A i telefoni nam rade, pa tu sam ti....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 07:36
Moram priznati da bi mi tvoje umjeće ukrašavanja torti ovaj mjesec jako dobro došlo, s obzirom da mi sveki i svekar slave zlatni pir. Od snaje se očekuje da peče slavljeničku tortu i još malo...
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:47
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Za bukete svaka cast,ali torte...nemam reci...smile120

Hvala LeonaEmbarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:46
Ma neeee takoooo....  onako kao na filmu!
Odredi neku veću godišnjicu, eto nam prigode!Wink
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:44
Za bukete svaka cast,ali torte...nemam reci...smile120
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:39
a jojjj.... mi to svako malo obnavljamo jer smo u zajednici bračnih susreta.....ali nema torte...ni djeveruša Sleepy
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:36
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

onakva tortaaaaaaa ....buket kanpanula smile39

dođe mi da se ponovo udam  smile61

Pozdrav Ružo!
A što bi se ponovo udavala kad postoji obnova zavjeta? Ceremonija je ionako ista. Pa eto ti prigode za tortu i buket. A ja se javljam za djeverušuLOLLOLLOL

smile79
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:34
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lijepo ti je cvijeće a i torte me oduševljavaju...... Pravi si umjetnik....

Draga Milice, hvala na posjeti i na komplimentu!smile72
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:32
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Nisam neko vrijeme stigla obilaziti vrtove. Danas sam malo provirila kod tebe. Sve ti je krasno. Ona ružica poludila kao moj božur. A torte....ostala sam bez teksta. Svaka čast majstorice.

Pozdrav Sanja!
Izgleda da je naše cvijeće pošašavilo od ovog ludog vremena. I hvala na komplimentu.smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:28
onakva tortaaaaaaa ....buket kanpanula smile39

dođe mi da se ponovo udam  smile61
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 21:16
Lijepo ti je cvijeće a i torte me oduševljavaju...... Pravi si umjetnik....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 21:10
Nisam neko vrijeme stigla obilaziti vrtove. Danas sam malo provirila kod tebe. Sve ti je krasno. Ona ružica poludila kao moj božur. A torte....ostala sam bez teksta. Svaka čast majstorice.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:54
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Rekli bi kod mene, Bog te za svašto dao. Stvarno imaš zlatne ruke.

Hvala Nisa!EmbarrassedEmbarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:52
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Hej Baranjko, ne samo da ti je cviće za uživati nego nam i gricule činiš sa onim svojim tortama..a to nije dobro za nas u" nekim" godinama znaš to!

Pozdrav, draga moja Anđelka!
Znam da nije dobro, znam.... a šta misliš, od čega sam ja ovolika? Bit će od ljubavi?LOLLOLLOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:52

Rekli bi kod mene, Bog te za svašto dao. Stvarno imaš zlatne ruke.

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.