Moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 262728 |
Korisnik | |
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo nekih mjesec dana pa evo da vam pokažem što sam to jučer napravio. Prije par dana sam povadio tri ruže iz trokutaste gredice jer su bile nikakve, boležljive a i strikino sunašce se moglo ubosti na njih. Uglavnom, mjesto na kojem su bile ruže i prostor oko njih koji je rezerviran za sezosko bilje prekrio sam šljunkom i tako si smanjio cvjetnu površinu što mi nikad prije nebi palo napamet.
Evo kako to sada izgleda: Pošto trenutno nemam nikakvih kućnih ljubimaca zadovoljio sam se s ovom patkom od terakote koju sam smjestio u spomenutu gredicu A u nju sam posadio i pet "Gypsophila muralis "Gypsy Deep Rose" |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasan vrt, a nova gredica, drugačija i ne manje lijepa
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Uvijek lijepo i uredno :) Prekrasna gipsofila!
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Dado. To je nažalost jednogodišnja Gypsophila ali ću nastojati sakupiti sjeme za dogodine. Možda i neće biti potrebno jer sve jednogodišnje biljke koje sam kao i nju kupio u OPG Grganović su prezimile ovu zimu na otvorenom i sad su prekrasne.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Antin vrt = inspiracija
Novi dio sa šljunkom je odličan
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pozdrav vlasniku vrta, ovdje još nisam bila, i stvarno šteta što mi je promakla sva ova ljepota, prvo sam se vratila par stanica unazad da vidim što sve ima u vrta, a poslije toga sam kenula od prve, stvarno svaka pohvala Ante na odabiru biljaka i na strljpivosti sa svim radovima u o i oko vrta. Nema te riječi koja moža opisati moje divljenje tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ante, prekrasno je, jak mi se sviđa gredica sa šljunkom . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ante vrt ti je stvarno prekrasan,a tek nova gredica.Sve pohvale s moje strane.
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
super ti je ova ideja da staviš dio sa šljunkom, ma kako god kod tebe je uvijek lijepo.
Coral Dawn je fantastična.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Vrlo skladno i uređeno do najsitnijeg detalja. Bravo majstore!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vima na posjeti
|
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nova šljunčana gredica..............fantastično!!!!!!!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ante oduševljena sam .tako mlad čovjek,a toliko zaljubljen u vrt
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Veliki vrt, mali vrt, ulaz, nova gredica, šljunak, pretumbacije... a joooj da mi je tebe i Slavujvk, te još neke naše drage članove dovesti k meni pa da mi ispretumbate sve moje biljčice- mislim da bi konačno sredila svoju đunglu kak se spada.
Predivno!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 262728 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |