Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 14:52
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

super su ti campanule

Hvala ti Kamenjar!
Je, divne su ove godine... doduše ja ih obožavam, pa nisam baš objektivnaEmbarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:29
Tko o čemu, ja o kampanulama....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:31
..... i muškatnoj kadulji!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:33
Počeli ljiljani....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:34
U sjeni pod jabukom

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:43
Po meni je gilia posebno lijep cvjetak...

A ovom ljepotanu ne znam imeEmbarrassed

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:45
Uuuups... naopako!EmbarrassedEmbarrassed

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:47
Jedna "zatvorska" slika...
(izgleda kao su dragon vings u reštuLOL)

Jedna malo "slobodnija"..

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:49
Detalj terase...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:50
"blue bedder" je svaki dan sve ljepši.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:52
I za kraj....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 17:58
E bas sam uzivala,kampanule su ti bas onako lepe ,salvija-kadulja ,ljiljani yuta ruza i ovaj plavi lepotan na pretposlednjoj slici,veruj nikad videla ali zaista prelep.Bilo mi je pravo uzivanje u tvojoj basti.Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 18:01
Campanule su ti baš lipe i muškatna kadulja isto pa ih možeš ponavljati a za kra si ostavila poslasticu-žuta ruža i to koja grmčina!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 18:11
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

E bas sam uzivala,kampanule su ti bas onako lepe ,salvija-kadulja ,ljiljani yuta ruza i ovaj plavi lepotan na pretposlednjoj slici,veruj nikad videla ali zaista prelep.Bilo mi je pravo uzivanje u tvojoj basti.Wink

Hvala Leona!
Taj plavi ljepotan je dvogodišnja biljka, ali isplati se sav trud oko njega. Jedan veliki plavi oblak nasred terase...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 18:12
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Campanule su ti baš lipe i muškatna kadulja isto pa ih možeš ponavljati a za kra si ostavila poslasticu-žuta ruža i to koja grmčina!

Anđelka, to ti je moja miljenica, zapravo mini ružica koja je odlučila zasjeniti sve svoje "velike" rođake.
I zaista je grmčina!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 18:56
Dadinice, cvijeće ti je sve lijepo, ljiljane obožavam i neznam iz kojeg razloga ih nemam, žuta ruža ogromna, vjerojatno miriše. Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:52
Hvala ti Smail! A ruža ne miriše....ali zbog izgleda joj je to oprošteno.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 21:23
Lijepo,šareno,rascvjetano,uživala sam šetajuću se po tvom vrtuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 21:28
Sve pohvale za prekrasnu tortu i kampanule,to su moje boje.A cvijeće ti je za čistu peticu,od ove zadnje žute ruže pa do predivnih muškatnih kadulja.Prekrasam ti je ovakav vrt u puno boja.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 21:35
Mali kaktus, hvala na posjeti!smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.