dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 139> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je tvojih biljčica! A tako je sve bilo lijepo rascvjetano!
Šaljem ti pozdrav s ove strane Karašice! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Monna, i meni su ljiljani favoriti! Eno, nastavili cvjetati i šepuriti se...
Josipa, muškatna kadulja mi je ove godine prvi put ovolika. Ili joj paše mjesto, ili kiša... Leona, hvala ti, drago mi je kad me posjetiš! Floramye, "poginule" su samo muškatna kadulja i zvončići iz prvog dvorišta, mojom krivnjom... njih nisam stigla pokolčiti. Ovo drugo sam ispravila, pokolčila i evo, polako se već oporavlja. Drage moje, hvala vam na posjeti! Pozdravljam vas jednom sličicom moje miljenice ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Lijepa ti je ova miljenica !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Tvoje dvorište se na sreću oporavlja poslije ovog ludog vremena. Ponovno sam se vraćala i pregledala tvoje predivno cvijeće. Zaista se imaš čime pohvaliti.
Sve pohvale majstorici za torte, predivno izgledaju. Pored tebe se mogu sakriti i vrsni slastičari. ![]() |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Žao mi je zbog oluje ali na to na žalost, ne možemo utjecati. Žuta ruža je i dalje prekrasna!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Monstera, hvala ti!
![]() Lana, hvala na posjeti i komplimentu ![]() Karmen, ta ružica je toliko žuta, da izgleda kao da svijetli! ![]() Djevojke, hvala vam na posjeti, dragi ste mi gosti, pa makar me posjećivale i ovako virtualno.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Oduševili su me ljiljani, muškatna kadulja, campanule..... i da ne nabrajam dalje. Žao mi je ako je nevrjeme uništilo tu ljepotu!
|
|
![]() |
|
Tikvić, hvala ti na posjeti!
![]() Ma, nije ništa strašno, sve je i dalje lijepo.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Campanule i muskatna kadulja-velicanstveni prizor! Ali, ne mogu, a da ne spomenem ljiljane i zutu ruzu-tvoju miljenicu!Zao mi je samo sto ti je oluja unistila biljke i naruzila prekrasan vrt... ali biljke ce se oporaviti i vrt ce ti opet biti lep, kao do sada!Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Vanessa, hvala na posjeti!
Nije puno uništeno, tragove sam uklonila, tako da se kvar ni ne vidi. Pozdravljam te pupom moje miljenice ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nevrijeme bilo i prošlo, tragovi su uklonjeni i zamaskirani, šteta nije prevelika, sve se već oporavlja...
A danas osvanuo divan sunčan dan, poletan. Dvoriše okupano suncem je lijepo izgledalo.... ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Najavljuju lijepo vrijeme, pa će se sve razbujati i praznine će se popuniti.
Život je ipak lijep, naravno, ako je sunčano ![]() Lijeva strana dvorišta... ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Gledano s druge strane...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pogled prema terasi...
![]() ...izbliza... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Na terasi....
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A imala sam i kontrolora.....
![]() ... ovaj momčić je došao provjeriti jesam li sve dovela u red. Naravno, na smrt je prepao mog mačka koji je pobjegao glavom bez obzira
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma milina je kod tebe bez obzira na nevrijeme, samo uživaj i budi ponosna, imaš i na čega.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Stvarno je prelijepo, ne mogu izdvojiti ništa. Čista petarda! |
|
Lika u srcu!!!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Stetu si otklonila i opet sve jako lijepo izgleda ! Tvoja miljenica i zasluzuje da bude miljenica !
Zelim tebi , zelim svim ljudima da ih nevrijeme svake vrste postedi ! ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice kod tebe kao da nije bilo hladno.biljke krasno napreduju
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |