Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 22:39
Žao mi je tvojih biljčica! A tako je sve bilo lijepo rascvjetano!
Šaljem ti pozdrav s ove strane Karašice!
Wink
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 08:09
Monna, i meni su ljiljani favoriti! Eno, nastavili cvjetati i šepuriti se...

Josipa, muškatna kadulja mi je ove godine prvi put ovolika. Ili joj paše mjesto, ili kiša...

Leona, hvala ti, drago mi je kad me posjetiš!

Floramye, "poginule" su samo muškatna kadulja i zvončići iz prvog dvorišta, mojom krivnjom... njih nisam stigla pokolčiti. Ovo drugo sam ispravila, pokolčila i evo, polako se već oporavlja.

Drage moje, hvala vam na posjeti! 
Pozdravljam vas jednom sličicom moje miljenice

smile79smile79

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 08:55
Lijepa ti je ova miljenica ! smile89smile76
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 09:05
Tvoje dvorište se na sreću oporavlja poslije ovog ludog vremena. Ponovno sam se vraćala i pregledala tvoje predivno cvijeće. Zaista se imaš čime pohvaliti.
Sve pohvale majstorici za torte, predivno izgledaju. Pored tebe se mogu sakriti i vrsni slastičari. Thumbs Up
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 09:30
Žao mi je zbog oluje ali na to na žalost, ne možemo utjecati.  Žuta ruža je i dalje prekrasna!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 12:38
Monstera, hvala ti!Hug

Lana, hvala na posjeti i komplimentuEmbarrassed.

Karmen, ta ružica je toliko žuta, da izgleda kao da svijetli!Heart

Djevojke, hvala vam na posjeti, dragi ste mi gosti, pa makar me posjećivale i ovako virtualno.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 14:00
Oduševili su me ljiljani, muškatna kadulja, campanule..... i da ne nabrajam dalje. Žao mi je ako je nevrjeme uništilo tu ljepotu!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:03
Tikvić, hvala ti na posjeti! Hug
Ma, nije ništa strašno, sve je i dalje lijepo.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:17
Campanule i muskatna kadulja-velicanstveni prizor! Ali, ne mogu, a da ne spomenem ljiljane i zutu ruzu-tvoju miljenicu!Zao mi je samo sto ti je oluja unistila biljke i naruzila prekrasan vrt... ali biljke ce se oporaviti i vrt ce ti opet biti lep, kao do sada!Pozdravsmile120
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:45
Vanessa, hvala na posjeti!
Nije puno uništeno, tragove sam uklonila, tako da se kvar ni ne vidi.
Pozdravljam te pupom moje miljenice

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:52
Nevrijeme bilo i prošlo, tragovi su uklonjeni i zamaskirani, šteta nije prevelika, sve se već oporavlja...

A danas osvanuo divan sunčan dan, poletan.  Dvoriše okupano suncem je lijepo izgledalo....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:55
Najavljuju lijepo vrijeme, pa će se sve razbujati i praznine će se popuniti.
Život je ipak lijep, naravno, ako je sunčanoWink

Lijeva strana dvorišta...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:58
Gledano s druge strane...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:59
Pogled prema terasi...

...izbliza...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:00
Na terasi....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 22:02
A imala sam i kontrolora.....

... ovaj momčić je došao provjeriti jesam li sve dovela u red.
Naravno, na smrt je prepao mog mačka koji je pobjegao glavom bez obzira LOLLOLLOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:15
Ma milina je kod tebe bez obzira na nevrijeme, samo uživaj i budi ponosna, imaš i na čega.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:19

Stvarno je prelijepo, ne mogu izdvojiti ništa. 

Čista petarda!Clap

Lika u srcu!!!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 23:32
Stetu si otklonila i opet sve jako lijepo izgleda ! Tvoja miljenica i zasluzuje da bude miljenica !
Zelim tebi , zelim svim ljudima da ih nevrijeme svake vrste postedi !   smile79

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 07:27
dadinice kod tebe kao da nije bilo hladno.biljke krasno napredujusmile79
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.