Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 23:01
stvarno misliš da su štetočine.vidjela sam baš danas da nešto švrljaju oko kupusa.zato sam mislila da jedu crviće.ako je tako sutra idu kod susjede.ona i tako ništa ne sadi
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:47
Ma ja ne zvale se one dzabe svrake,a da nece jesti zrna.isto i vrane to jedu,al ih nema ko prije negdje su odselile odavde gdje sam ja.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:38
Ajama potjeraj te beštije, one su užasno bezobrazne, samo gdje uvide da nešto ima za jesti, nećeš ih  se skoro riješiti..AngryOuch  Čisto sumnjam da bi jele mušice ili crviće, meni su jedne godine hodale po vrtu i vadile sjemenke graška, graha, kukuruza...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:36
Ima i kod mene na korovu crnih uši, nisu mušice, nego baš uši...a ponegdje ima i tih crnih  mušica....ConfusedConfused
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:35
Posalji ih i meni ima da se udebljaju od cvrcaka i musica pun mi vrt.LOLKod mene nece ni ptice u vrt,ma sves esprica otrovima nije ni cudo odose pticice u cistu udaljenu prirodu.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:31
kod mene dolaze dvije švrake.neznam čime se hrane.vjerojatno nekakvim crvićima ili mušicama.nešto čopaju po biljkama.ja ih ne uznemirujem
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:27
Da i ja sam vidila i po travi obicnoj se nalijepili,a tek cvrcaka uzas samo skacu po basti.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:23
kod mene isto ima crnih mušica.neznam što ću s njima.ima ih čak i po visokim travkama
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:19
Jesam od huje!! Prije mi pomoglo spricanjem koprivom protiv ovih musica,sad nesto nece,e reko hoce ovo smile96

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 22:14
  Aaaajjjjj Pustilka, nisi valjda toliko špricala da će i mahune riknuti ?   ConfusedOuch 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 21:37
Ja svoje davno oplijevila,okopala pa sad sam stalno u berbi ljekovitog bilja kud sebi za krema,ulja,cajeva,kud posebno i biljkama naberem pa kad prenosi prskam im.sutra ih "gostim" kantarionom i preslicom ima da se narugaju plemenjaci Big smileTongue prskala koprivinom juhom buhe po buraniji-mahunama pa nece gamad da crknu,danas razrijedila kreca i nakrecila ima da ne smao crknu buhe nego i mahune.Confused

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 12:01
Ruejmo, rujemo ! Bar ja, ne znam kako drugi.....smile96  Kod mene je nešto dobro, nešto polovično, a nešto nikakvo u povrtnjaku...LOLLOL No što mogu, moram se pomiriti s takvim kakvo je, neću stalno tjerati crnjake, valjda će od toga svega nečega i biti, bar se nadam...SmileEmbarrassed
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 09:54
povrtlari gdje ste.vjerojatno rujete dok vrijeme dozvoli.moje blato se osušilo i sad moram brzo kopati dok ne postane beton.moram reći da i nije tako loše kako je izgledalo.kad sam to sve okopala i zagrnula ne izgleda tako loše,ali ni približno kao prošle godine.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:24
        Svaka regija ima svoje neke riječi, neki naziv i naglasak, pa tako i kod nas...Smile    Laku noć ! EmbarrassedHeart
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:20
Cuj i kod vas oraj mjesto orah kako mu i jete naziv knjizevni.LOL
Laku noc i ja idem.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:18
         Odoh Pustilka,  idem i u krpe,  dosta mi je danas svega...Confused
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:10
Oraj- se kod nas po domaći kaže orahu...Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:08
Sta ti je oraj Big smile
i kod nas se isto tako kaze,a i ovo gore kako ja velim.Utjeha nas balkanaca:)

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:02
 LOLLOL  Sad se još moram i smijati iako mi baš i nije do smjeha.....Kod nas to kažu ovako: " Tko nije zahvalan na oraju, nije ni na tovaru ! "
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 00:00
Thumbs Up Ko je zadovoljna na malo i na puno je.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.