dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 199200201202203 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monna,samo ti šetaj,drago mi je da dođeš
![]() Antonija,ova nije otrovnica,neznam da li kod nas uopće ima otrovnica,a za roza cvijetić moram pitati našu Free,ja zoboravila ime ![]() Otok,hvala,i ti si zaslužna za ovih 200 stranica ![]() Korijenko ![]() Smail,samo ti šetaj ![]() Free,draga moja djevojko,to čudo ima jedva 30 cm i više se uplašila ona mene nego ja nje,i budi bez brige,MM ju je odbio dalje od mog dvorišta.Šta bi rekla sutra naša gošća da imam zmiju u dvorištu.I hvala na čestitki ![]() Dijana,hvala ![]() Karmen,pakujci su odavno ocvali,ali bili su lijepi ![]() Svima ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
mali kaktus nadam se da je ova vijugava otišla daleko jer se jako bojim zmija.Zadnji put kad sam je vidjela vrisak se čuo daleko.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Camellia,da nemam mačke ova bi zmijica neopaženo prošla kroz dvorište,ali kad je jedna od mačka počela skakati među kaktusima morala sam iči pogledati koji je razlog za to.
![]() |
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
I ja se pridruzujem cestitkama uz zelju da se Adeniumi ,Katusi ruze,ma sve udvestostruci(uh jesam li dobro rekla)
![]() ![]() Inace Adenium je samo za gledanje ...lepota |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ja kad dođem kod tebe točno znam što hoću,osjetit miris tvojih prekrasnih ruža i vidjet ljepotu rascvjetanih kaktusa!!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa ja opet kasnim!!! Ipak, od srca čestitam 200. stranicu! Nije to mala stvar....
A zavirila sam vidjeti ruže... prekrasne su, trenutno žuta caruje. Lijepo je navratiti k tebi! A zmije se nisam uplašila.... s ekrana mi ne može ništa ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svi ti čestitaju 200 .stranicu,a ja ću 201.ona mi je puno ljepša.na njoj su prekrasni cvijetići.
na 200 bbbbrrrr.... zmijurina.bojim se zmija i na slici
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prvo sam vidjela predivne ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
mali kaktus ruže su ti prekrasne,a još su ljepše uživo jer se pogledom mogu obuhvati sve odjednom.Prava raskoš boja i puno,puno cvjetova.I moram reći,sve su zdrave što je jako važno u ova kišna vremena.
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Diiivoootaaaaaaaa....koju god sliku gledam mislim -isuse bože ovo je savršeno-blago toj ženi a iduća slika ista doza lipote!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasne ruže, a i kombinacija s klematisom je super
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo nisam bila kod tebe,bome i sad sam usla pa pobjegla ,pa se opet vratim,mislim se e neces me isterat iz vrta
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu za
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja, zavirila sam u tvoj vrt ruža, kaktusića, cvjetića...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 199200201202203 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |