Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282283284285286 381> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne,,krizanteme obožavam,,to mi je više zabava....u prirodi postoje samo bijele i žute boje....ovi današnji hibridi mi nisu nekaj.....više volim ove svoje baš "starinske" ....kojima je porijeklo staro 40 god. i imaju prelijepp miris....sadim ih u saksije!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Fiki, to presađivaš ukorijenje biljke ili pelcaš iz reznica?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
KORIJENE,Isključivo,,,a nekaj i pelcam.....! Uskoro če im trebati kidati zaperke!
|
|
![]() |
|
Morao sam danas obaviti većinu posla..........ali nisam ni upola...:/......inače ovih dana putujem u Zagreb!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da , ali još ti je rano za zaperke, oni se uzimaju tek idući mjesec....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ne mogu ti odgovoriti u pp, prešla sam limit....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Okey...Laku noć"
![]() |
|
![]() |
|
Povrtlarci gdje ste ? Što ću danas sama biti u kafiću?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
evo mene.moji su nešto pozaspali.valjda ih umorila ovavručina.kod nas je u hladovini bilo 30 stupnjeva.prenaglo je to.neznam kako će to podnijeti naše biljke.danas su bile nekako kuhane
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ja sam malo prije došla s vrta, išla prihraniti moje mikro paprike!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam planirala sutra zagrnuti paprike,ali kilave su i svaki dan po jedna nestane.nešta ih podgrize
|
|
|
|
![]() |
|
Ajoooooj draga Ajama, to je ili rovka ili nametnik koji podgriza baš stabljiku paprike..Kod nas tome nametniku kažu " pipa " ....za drugi naziv toga nametnika ne znam ......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ja sam danas bukvalno bila ovak
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
mogu ti reći da sam primjetila raznih nekakvih buba.pokušala sam koprivom,ali ništa.ako se tako nastavi morat ću nešto poduzeti
|
|
|
|
![]() |
|
Možda si vidjela neke bube, ali ova je opaka i mislim da ju se uopće ne može vidjeti, vidi se samo šteta koju napravi, kad paprika već počne padati prepolovljena u stabljici....Milsim da je ta vrsta totalno neprimjetna, ne može se vidjeti golim okom...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobra vam večer povrtlarci jeste za jedan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ne bih hvala Monstera poznato je pravilo da na vrucinama pijes vruce,jer hladno ti samo jos vise izaziva vrucinu.Pijem caj od nevena
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ja jedem sladoled na kile.pijem puno tekućine i vruče mi je.čaj pijem jedino kad sam bolesna.
nije mi problem jesti vruću juhu,ali čaj ne hvala.
još bi možda brusnica nekako prošla,ali drugo...
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282283284285286 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |