Streptokarpela - Streptocarpella saxorum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja ga lijepo molila da donese na pijac....pa zaboravio :D
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
E, moj admine, slijedeći puta oglasi prodaju ovdje, u našem "dućanu".
Vidjet ćeš, "planut" će začas!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ne mogu vjerovati da je ova biljka tako rasprostranjena. a na tržnici kada ju prodajem svima je nepoznanica.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Glikice veseli me da ti tako lijepo napreduje. Meni zna cvjetati do prosinca ako je smještena negdje gdje nije previše hladno.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/plavo_cvijece/61703.aspx -
Glikice evo malo društva |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sad ju gledam na slici pa se i sama divim kako je bujna. Naime, ja sam ju izreckala na par komada i sve zajedno popikala u istu teglicu i vidi je sad. A puna je pupova, baš je slatkiš !
|
|
|
|
![]() |
|
a gle kako je moja lijepa, baš mi je drago što si mi ju donijela
|
|
|
|
![]() |
|
Lana, prekrasna je, potpuno mi je jasno zašto ju voliš !
|
|
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Meni dragi cvijet koji je već nekoliko godina obavezno na lođi.
![]() |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Moje pretprošlogodišnje, naravno i druge godine ne cvatu !! Ali sam zato zahvaljujući jednoj divnoj ženi koja je moja prijateljica, danas popila prvu jutarnju kavu zureči u cijela 3 cvjetića !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Ostali su prek noći popadali s grančica !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hočeš reči da kod tebe kiša pada? ![]() Ja imam jednu od lani,nije velika i nikako da ju natjeram da cvate. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Baš su lijepe, a kažu da ne vole puno vode ? Tvojima paše, sad sam i ja svoju iznela na kišu.
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Lijepo izgleda Druid. Ništa ne brini, Streptocarpus saxorum je jednostavan za uzgoj i prezimljava bez problema.
|
|
![]() |
|
Druid ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 27 |
Nedavno sam postala vlasnica vrste Streptocarpusa. Uz biljku dobila sam uputstvo da leti mora cesto da se zaliva i da se ne dozvoli isusavanje supstrata, dok zimi se zaliva na kasicicu. Da bude smestena u delimicnoj senci kada je napolje. Moju drzim u vrtu, upravo na takvom mestu i koliko vidim lepo napreduje i cveta. Veoma mi je stalo da ga sacuvam i preko zime ali videcemo da li cu se izboriti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja sam ju uzela neki dan na placu za 4 kn
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |