Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 284285286287288 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Curke evo vam malo zdravog osvježenja ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
koliko zdravlja u jednoj slici.nešto mi se spava.odoh ja sretno vam spavanje-nadam se malo svježije
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Laku noć ti želim i lijepo se naspavaj !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons zaboravih ti reći-moj je vrt veličine od prilike 6 x16 m i neda se uporediti s tvojim
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Cuj jos neke otisle spavati kad su vidile sliku od mons sa vocem hehe.Ja isto sinco sam morala otic lec tamam d ami viz dosla na forum i nasmijavala me ne bi em mogla razbuditi
![]() Nego zene drage jel jos svaka druga na jeziku VODA,do sad je bilo haj kise ljevaju,haj struhnit ce sve,sad zalij ovo,zalij ono
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Da draga Puslolovka tema vrta je uvije voda, bilo da je višak bilo da je nedostaje, ja još uvijek ne zalijevam vrt na vanjskim gredicama jedino plastenik moram zaliti barem svaku drugu večer.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Plastenik zalijevam, povremeno, koliko treba, vanjske biljke nikad ne zalijevam, nego ih pustim da se naviknu na uvjete kakvi jesu....dok sam zalijevala uvjek bi mi se sve redovito skuhalo i krepalo...kako god, voda nije kiša i ono što je najgore kod zalijevanja, biljku se zalije, ali temperature se penju, pa biljke samo zakuhaju, dok je s kišom drukčije, temperature se prilagode i spuste koji stupanj niže i sve je usklađeno...A biljke bujaju od kiše i to im dođe kao lijek...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dzaba je Monstera mora se zaliti kad vrucine potraju,ja pusitm 10 dana da ne zalijem recimo paradajz i gle hoce da krepe pocne se susiti,uvijati,znaci nema skroz bude suha zemlja.neke biljke se daju zaliti,neke ne bude samo gore stanje.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Imaš ti tu djelomično i pravo...ima u tome nečemu i istine, ali ja radije pustim , ne zalijevam jer kod mene bude samo još gore, kad zalijevam uhvati se debela kora i još se više zasuši, zato sam odustala od zalijevanja....usput još mi je i zemlja ilovasta, glinenasta, kako hoćeš...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mi ovdje mozemo zaliti lukove,mrkvu,persun,(sve iz porodice korijenja ovog slicnog) krastavce,paradajze,kupusarce
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Kod nas nitko ne zalijeva luk, jer on nije biljka za zalijevanje..ostalo kako tko odluči...kod mene je ilovasto tlo s primjesom pijeska, pa i za najvećih suša uvjek donekle drži vlagu....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
To moji zalijevaju,da ne shvatite da ja
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
He he
![]() ![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Imaš pravo, samo što ja usput i volim to što radim.....za tebe ne znam...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ja sam baš sve zalila.imam cijeli ritual.povrće još ne zelijevam.suho je odozgora,ali malo dublje ima vlage.ako na padne kiša montirat ćemo pumpu na bunar i postaviti posude u vrt.bit će vode,ali lako je zaliti moj mali vrt.velik je kao vaš plastenik
|
|
|
|
![]() |
|
Pa to ti onda i nije tako teško kontrolirati, kod mene je već puno teže i kad bi stvarno sve i htjela zalijevati, trebali bi mi hektolitri vode....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mons što ti radiš sa tolikim povrćem.nemoj mi reći da sve pojedete ili negdje prodaješ.bilo bi šteta da se toliko naradiš,a ne iskoristiš.ja sa ovo mojeg malo imam dovoljno za nas troje do polovice zime(osim krumpira i kupusa za kiseljenje) .ostalu polovicu kupujemo |
|
|
|
![]() |
|
Nešto od toga dajem mojima...nešto pospremim za zimu , nešto podijelim naokolo i eto...prodati nažalost nemam gdje , pa tako i kad nečega ima i previše i kad mi ne treba, a nitko neće, uredno propadne ili podijelim kokošima ili jednostavno ostavim da strune na vrtu....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() mogla bih preziviti u prirodi ko indijanci.
|
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 284285286287288 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |