Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 284285286287288 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 21:34

Curke evo vam malo zdravog osvježenja !    EmbarrassedEmbarrassed

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:19
koliko zdravlja u jednoj slici.nešto mi se spava.odoh ja sretno vam spavanje-nadam se malo svježije
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:20
      Laku noć ti želim i lijepo se naspavaj !EmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:21
mons zaboravih ti reći-moj je vrt veličine od prilike 6 x16 m i neda se uporediti s tvojim
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 09:43
Cuj jos neke otisle spavati kad su vidile sliku od mons sa vocem hehe.Ja isto sinco sam morala otic lec tamam d ami viz dosla na forum i nasmijavala me ne bi em mogla razbuditi Big smile
Nego zene drage jel jos svaka druga na jeziku VODA,do sad je bilo haj kise ljevaju,haj struhnit ce sve,sad zalij ovo,zalij ono Wacko
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 11:22
Da draga Puslolovka tema vrta je uvije voda, bilo da je višak bilo da je nedostaje, ja još uvijek ne zalijevam vrt na vanjskim gredicama jedino plastenik moram zaliti barem svaku drugu večer.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:20
Plastenik zalijevam, povremeno, koliko treba, vanjske biljke nikad ne zalijevam, nego ih pustim da se naviknu na uvjete kakvi jesu....dok sam zalijevala uvjek bi mi se sve redovito skuhalo i krepalo...kako god, voda nije kiša i ono što je najgore kod zalijevanja, biljku se zalije, ali temperature se penju, pa biljke samo zakuhaju, dok je s kišom drukčije, temperature se prilagode i spuste koji stupanj niže i sve je usklađeno...A biljke bujaju od kiše i to im dođe kao lijek...Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:45
Dzaba je Monstera mora se zaliti kad vrucine potraju,ja pusitm 10 dana da ne zalijem recimo paradajz i gle hoce da krepe pocne se susiti,uvijati,znaci nema skroz bude suha zemlja.neke biljke se daju zaliti,neke ne bude samo gore stanje.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:51
 Imaš ti tu djelomično i pravo...ima u tome nečemu i istine, ali ja radije pustim , ne zalijevam jer kod mene bude samo još gore, kad zalijevam uhvati se debela kora i još se više zasuši, zato sam odustala od zalijevanja....usput još mi je i zemlja ilovasta, glinenasta, kako hoćeš...Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:56
Mi ovdje mozemo zaliti lukove,mrkvu,persun,(sve iz porodice korijenja ovog slicnog) krastavce,paradajze,kupusarce Tongue,ako po susnim danima dugotrajnim ne zalijemo nema od baste nista,zemlje nam se brzo zasuse,rahle su nema ilovace puno.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 19:00
Kod nas nitko ne zalijeva luk, jer on nije biljka za zalijevanje..ostalo kako tko odluči...kod mene je ilovasto tlo s primjesom pijeska, pa i za najvećih suša uvjek donekle drži vlagu....Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 19:02
To moji zalijevaju,da ne shvatite da ja Tongue oni imaju neku podzemnu vodu koja im sama dolazi pa sta ce od dosade nego sve po redu zaljevati hehe.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 19:06
    LOLLOL    Čuj nje, zalijevaju od dosade....moram priznati sad si me baš nasmijala.....morat ću si onda i ja umisliti da plijevim korov iz dosade.....smile96smile96   Ma šalim se Pustilka, nemoj se ljutiti....uostalom znaš mene !  LOLHugEmbarrassedHeart
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 19:15
He he LOL neces vjerovati,ali oni su sami penzioneri pa zaljevaju bastu ujutro i uvece cak i kad danas kisa pada sutra opet zaljevaju mokru zemlju.Big smileJa i ti moramo sijati i kopati volile to ili ne.Tongue

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 19:48
Imaš pravo, samo što ja usput i volim to što radim.....za tebe ne znam...LOLLOLEmbarrassed
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 20:45
ja sam baš sve zalila.imam cijeli ritual.povrće još ne zelijevam.suho je odozgora,ali malo dublje ima vlage.ako na padne kiša montirat ćemo pumpu na bunar i postaviti posude u vrt.bit će vode,ali lako je zaliti moj mali vrt.velik je kao vaš plastenik
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 20:54
Pa to ti onda i nije tako teško kontrolirati, kod mene je već puno teže i kad bi stvarno sve i htjela zalijevati, trebali bi mi hektolitri vode....Unhappy
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 21:59

Mons što ti radiš sa tolikim povrćem.nemoj mi reći da sve pojedete ili negdje prodaješ.bilo bi šteta da se toliko naradiš,a ne iskoristiš.ja sa ovo mojeg malo imam dovoljno za nas troje do polovice zime(osim krumpira i kupusa za kiseljenje) .ostalu polovicu kupujemo

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:31
Nešto od toga dajem mojima...nešto pospremim za zimu , nešto podijelim naokolo i eto...prodati nažalost nemam gdje , pa tako i kad nečega ima i previše i kad mi ne treba, a nitko neće,  uredno propadne ili podijelim kokošima ili jednostavno ostavim da strune na vrtu....Unhappy  možda se samo tako čini da imam svega jako puno, ali zapravo baviti se time je uvjek kockanje jer nekad se urod zna i prepoloviti ili kao u posljednje dvije, tri godine uopće ga nema....imala sam takav slučaj s grahom, posadila cijelo polje, a nisam ubrala niti jedno zrno, ni mahunu, zbog suše...UnhappyUnhappy  Ili isto tako kad nam je jedne godine ostalo više od pola krumpira na polju, strulio zbog obilnih padalina, kiše...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 23:09
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Imaš pravo, samo što ja usput i volim to što radim.....za tebe ne znam...LOLLOLEmbarrassed
Haj za mene ne zna! zar se ne osjeti koju samo ljubav gajim prema paradajzima psihici bi me komotno odredili za ludnice jer samo o njima brbljam.Tongue
mogla bih preziviti u prirodi ko indijanci.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 284285286287288 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,564 sekundi.