Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 56>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 06:39
SlavujVk - Joj, kad ti to tako kažeš malo me  Embarrassed! Hvala ti od Heart!

Lana2 - Hvala ti na posjeti i tako lijepim komentarima! Hm, da su samo graničice ne bi bio problem!
             Ali tu su i echinacee, hoste...i svašta nešto! Zato kod mene i je đunglasto!

Korijenko - Kako si samo sjetila Flipa!? Izmamila si mi osmijeh! Eh, to su nekad bili crtići a ne ovi danas!

Enrikova nona, Dijana7566, Ajama, Karmen, Wanessa, Gioiaa, Maestral

Hvala vam od Heart na posjeti i svakoj vašoj lijepoj gesti, uvijek ste mi dragi gosti!

HugHugHugHugHug

smile95

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 23:00
Stiglo nam i ljeto...

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 23:38
Jako lipo cvijeće, poseban je ovaj ljepotan, kao da je rukom nacrtan

život je more
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 23:41
Pa kod tebe je prekrasno, baš, baš prekrasno !!!
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:09
Lantana, Glikica - hvala vam drage moje!

smile79

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:16
cvjetić hoste Golden Tiara

Veronica spicata Blauteppich

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:27
Ima nešto novo procvjetalih hemerocallisa

Siloam Baby Talk

Smuggler s Gold

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:30
Ah, malo pomalo dođem u tvoj vrt da se "napasem", odmorim, nešto naučim, da uživam....a ovaj -ah, nije samo jedan, nakon svake slike ostanem zatečena ljepotom, i cvijeta i same slike....
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 23:38
Lovro - dobro mi došla i hvala ti!

Hug  smile95 Hug

Leucanthemum max. Aglaia
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 00:02

Kada dođe ljeto i velike vrućine imam običaj u rano jutro subotom (negdje oko 6 sati) otići u svoj vrt. Tako sam napravila i ovog jutra (po prvi put ove godine). Ostala sam zatečena bojom, zvukovima, mirisima... I bila sam pomalo tužna, jer vrt nije uz moju kuću. Bilo je prekrasno...,cvijeće je bilo jakih, jasnih boja, sunce ga još nije stiglo spržiti (posebno su osjetljive graničice kojima cvijet jako kratko traje), sve je bilo puno razno raznih kukaca, od pčelica, osa, raznih bumbara, nestašnih leptirića, vretenaca, velikih skakavaca, kukaca sa tvrdim oklopima u sjajnoj zelenoj boji. Ovo godine sam imala u planu napraviti im nekakv "hotel" no nisam stigla, sada mi je žao. Vratila sam se kući puna srca i ispunjene duše! U utorak ću ići ponovno (to sam si obećala)!

Evo jedne slikice, ove godine je nevjerojatno puno vretenaca...

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 08:41
Citajuci ovo tvoje izlaganje setnje kroz vrt toliko sam se uzivela i uzivala da sam verovatno na momenat bila tuLOL  veoma slikovito i nadahnuto opisivanje cak cvrkut ptica i poj zrikavaca i miris cveca ma sve sam osetila kao da sam tu...eh bas se vratih u detinjstvo kad je sve bilo samo bezbrizno igranje kroz polja i livade pune svega ovoga sto si opisala....smile60
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 08:44
Floramye, krasne trajnice i slikice smile64
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:21
Leona31, Nisa - hvala vam!

smile71

Hemerocallis Crimson Pirate

Christmas Is

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:23

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:28
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 09:03

Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/leptiric1/60672.aspx -

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/leptiric2/60673.aspx -

Ja sam nova i tek se uhodavam, i tako sam došetala do vašeg vrta. Oduševljena sam ovim slikama.
Vrt vam je stvarno super. A ukrasni luk je za desetku. I moj je bio takav samo tamnije ljubičaste boje.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:36
Draga Floramy, divno si nam opisala svoj vrt, uživala sam zajedno s tobom, šetajući kroz stranice tvoje teme, hemerocallisi, jedan ljepši od drugog.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 11:55
Stavljam potpis i ostavljam tragove u travi medju prekrasnim cvijeticimasmile73Previse je toga lipoga,da nesto izdvojim,sve je krasno!
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 13:45
Stvarno je pravo uživanje pregledati tvoj vrt. Drago mi je da još neko voli echinacee kao ja. Hot Sommer je divna kada počne da mijenja boje. Ecentric nemam pa mi je drago da  vidim njenu pravu boju. Je li puno visoka.
Veronica je takođe moj favorit. To je biljka koju svako treba imati u svom vrtu.
Leucantemum, geranijum, mnoštvo hemerocalisa , stvarno se ne zna šta je ljepše.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 19:10
Karli, Miska - dobro mi došle i hvala vam! Wink
Smail - smile79

Josipa - Eccentric sam posadila ovog proljeća, ne znam da li joj je to konačna visina. Sada je malo viša od Sundown, možda jedan pedalj ne više (jedna pored druge su). A mogu ti reći da si upravo ti ta koja me sa svojim prekrasnim echinaceama navukla na te krasne biljke (mislim da sada imam nekih deset vrsta). Nisu zahtjevne, vole sunce, dugo cvjetaju i privlače leptire. Još jedna biljka favorit u mom vrtu!
smile71

Sundown

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.