Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 282> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova slika je zaslužila da se ponovi,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Arim i Gikica, dobro mi došle susjede.
Miro, ono je kraljevski ljiljan. Glikica je bila oko podne kada je temperatura na suncu bila preko 40 pa je zato ljiljan imao čudan miris, kao da zagriješ parfem. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lantana dobro mi došla. Danas sam teška srca orezala lavandu, jedva sam je otela pčelama, cijeli roj je došao na terasu gdje sam ju vezala u snopove. ove godine je ima jako puno, puna košara. Na slici nisu Antunovi nego kraljevski ljiljani. Antunovi kod nas procvjetaju za Svetog Antu a kraljevski malo kasnije i jako se razlikuju po mirisu. Ove godine će jako brzo uvenuti jer je sunce prejako. |
|
![]() |
|
Jaca
miska hvala ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pravi je užitak prošetati tvojim vrtom kroz koji nas vodiš tvojim divnim slikama. Sva sreća da znaš tako dobro fotkati , jer bio bi grijeh ne doživjeti tvoj vrt na pravi način.
Lavanda ti je prekrasna. Ja ću svoju brati tek za kji dan, jer je u moje krajeve sunce ove godine malo kasnije došlo, ali zato sad prži. Gotovo da je i lavanda spremna za berbu. Na stabljici su se već počele nazirati tri boje, pa kad budu malo jače izražene i lavanda će u snopiće poći. Tvoja mala oda najduljem danu u godini mi se jako svidjela. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovdje se uvijek osjećam kao u botaničkom vrtu gdje profić objašnjava biljčicu po biljčicu, ljubav i znanje ukomponirano u cjelinu i to je za mene neprocjenjivo. BRAVO i dubok naklon
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ova prva slika.... uhvaćen trenutak života... možeš s njom u neki časopis.
Žega ubija, a tvoj vrt blješti cvijetom ivančice.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
neponovljiva ljepota kraljevskog ljiljana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Često navratim pogledati tvoj vrt, pa evo da se napokon i oglasim. Dakle, svaki puta se vraćam nekoliko stranica unazad da "utvrdim gradivo", a onda pregledavam nove postove. Zahvaljujem ti na savjetima koje nam daješ. Vjerojatno ima onih kojima to ne treba, no meni su oni itekako korisni. O cvijeću ne mogu puno govoriti jer za to nisam kompetentna, mogu samo uzdisati od ljepote i reći: Hvala što ovu ljepotu i svoje iskustvo dijeliš s nama.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
zvjezdoznanko, hvala! posebno mi je drago da ti se svidjela,kako si ju lijepo nazvala, moja mala oda o najduljem danu u godini. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo i ja malo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() možda samnom nešto nije u redu ali u zadnje vrijeme mi svakodnevnica donosi puno čudne i negativne energije, puno događaja me iznenadi i razočara. smeta mi neiskrenost, tužni događaji, uništavanje prirode koja nam se osvećuje i to ne zato što je osvetoljubiva nego što smo je mi sami na to natjerali svojom pohlepom i što se sve pretvorilo u "meni treba". drago mi je kada me posjete iskrene osobe kao što si ti, kada za porukom koju napišu ostane trag pozitivne energije koju jako dobro osjetimo i ja i moje cvijeće. sretna sam što sam jutos kod tebe na terasi vidjela da još postoje ljudi koji osjete tajanstvenost noći punog mjeseca, što si svojim prelijepim slikama taj osjećaj podjelila s nama. ja sam tu noć osjetila kao da sam bila tamo....i uživala! ![]() |
|
![]() |
|
dadinice draga, hvala, ovaj kukac, kojem bih voljela znati ime, mi je najdraži posjetitelj u vrtu. stalno je u pokretu i trebalo mi je dugo da ga "ulovim" u ovakvom položaju. najzanimljivije mi je što svoje dugačko rilo,dok leti, smota u spiralu. |
|
![]() |
|
draga blu,hvala
očekivala sam te među ljiljanima i taj cvijet povezujem stobom ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti na "podršci" zbog mojih savjeta iako mi nije važno što netko napiše ili misli. Ja sam zamislila da moja tema bude baš takva kakva je,i sretna sam što sam to uspjela. U riječi koje pišem i slike koje stavljam sam utkala puno sati svog života i puno truda i ljubavi. I....sve mi se vratilo....sedmerostruko! Sve na ovoj temi je samo moja želja da prenesem ljepotu u kojoj uživam i podjelim mir koji nalazim na stazicama u svom vrtu Drago mi je ako sam u tome uspjela i ako sam nekoga potakla da stvori takav vrt. I još uvijek prelistavam knjige o cvijeću, donosim iz knjižnice svaku novu koja se pojavi, gledam "vrtlaricu" i i uživam u svakoj drugoj emisij o prirodi. ![]() |
|
![]() |
|
Monna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |