Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Juhuuuuu draga, vrt prekrasan, a za ovu malu bijelu pahuljicu - nemam riječi, medena je.
Drago mi je zbog tebe, što će te jedno takvo malo, krasno stvorenje uveseljavati.
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ponovo sam bila i ponovo se divila ovom belom lepom cvetu.....kakve okice i osmeh ima....heheee,kako bih ga malo pomazila,bas je slatkis.
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ljiljus, Leona31
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Vidi Bucka kako su lijepe - hvala tiUploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Karmen, pozdrav tebi i pusa za tesu, Hemerokallisi se baš lijepo rascvali, uvijek sam ih obožavala, još od djetinjstva su rasli u maminom cvjetnjaku. Klematis ima baš lijepu penjalicu, sviđaju mi se i suncokreti, nekako oni si mu simbol Slavonije, gdje god prolaziš polja puna suncokreta.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je u tvome vrtu....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Smail, htjela sam pokazati kako je suncokret narstao, naime, tu je hranilica za ptice koje smo hranili cijelu zimu sjemenkama suncokreta. Naravno neke su i popadali pa je sada tu izraslo cijelo "polje". Ostavila sam ih pa kada procvjetaju slikat ću ih.
Milice drago mi je da si mi došla...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno cvijeće, krasan vrt, Karmen draga moraš biti ponosna jer imaš na čega !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga Karmen, evo i ja došla prošetat kod tebe od 1 do zadnje stranice. Same pohvale. Ja obužavam vrtove koji su uredni i gdje je svaka travka na mjestu. A ona bjela pahuljica je preslatka. Kako ti izlaziš na kraj sa psom u vrtu. Dali pravi puno štete. Mi smo to htjeli, pa na kraju odustali. Vidjela sam da ste isčupali ukrasnu dunju. Kako ste uopće uspjeli. To se može. Meni do izgleda nemoguće, barem sa mojoj koja je ogromna, mislim da bi nam trebao stroj za kopanje.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga Karmen, kod tebe je sve tako lijepo i zeleno. Hortenzije su mi posebne jer su mi one jedno od najljepšeg cvijeća. Možda i zbog toga s njihovim uzgojem baš i nemam sreće. A jesu li ti procvjetale i žute margarete. Moje su lijepe, zdrave, krupne i mnogo bolje izgledaju od bijelih.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Glikice, hvala ti draga
![]() Karli, dobrodošla! Hvala ti na pohvalama.
Što se tiće pahuljice hm, baš i ne sluša. Ali tek su joj dva mjeseca. Otkriva svijet i novi teritorij. Kopa zemlju i obožava Buckine margarete i čuvarkuće koje sam posadila u šupljikavi kamen. Mislim da više nema ni jedne. Ali s druge strane unijela je živost i radost u kuću i vrt.
Dunja je zaista bila nemoguća misija. I još tu i tamo izađe neka mladica.
Bucka123, drago mi je da si navratila. Žute margarete mi još nisu procvjetale ( ove bijele izgleda imaju više sunca) ali imaju pupove i bit će cvjetova. Da li je ona niža od bijelih?
Hortenzija mi ove godine slabo cvjeta jer ju je onaj mraz dobro zahvatio. Ovo proljeće sam oko nje pogurala stare zahrđale eksere pa sada ima samo ružičaste cvjetove. Malo ću pogledati ako mogu koju granu poleći za tebe.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Karmen, hvala ti na ponudi za hortenziju, ali stvar je u tome da mi u zemlji i vrtu jednostavno ne uspjevaju. Pokušavala sam jako mnogo puta saditi je i to na različita mjesta, ali bez uspjeha. Sadila sam i kultivare i od bakica iz njihovih vrtova i opet ništa. Doduše dvorište mi je cijelo na suncu, nemam hladovine, i mislim da je to najveći problem. Ali opet kada vidim kod nekih cifovki sa juga kako su im hortenzije prelijepe i na suncu, ne znam u čemu griješim. Ne preostaje mi ništa nego ih uzgajati u kalljevima, ali to nije to. Žuta margareta nije niža od bijelih, ali je stabljika čvršća i kompaktnija, i cvijet ustvari bude žut samo kratko vrijeme, a onda pobijeli. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Bucka, razumijem te i meni neki cvjetovi uopće ne uspjevaju. Kao što sam i prije već napisala npr. lupinusi. Iako je ova moja hortenzija stara oko 40 godina najljepše cvjetove je imala dok je kajsija ( koja joj je pravila ) sjenu bila živa. Otkako smo nju morali odrezati i hortenzija je nažalost, sve jadnija.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan je tvoj gradski vrt
![]() |
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Prekrasno
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga Karmen predivan vrt imaš. Sve na svome mjestu, uredno, skladno. Krasni klematisi, božuri, hoste, ruže i "ono nešto žuto čiji je cvijet nalik ranukulama"
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Hvala, Rabarbara
![]() Hvala, Rajski vrtovi ![]() Stvarno moram dobro otpuhnuti prašinu staru dvije godine.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pa da Karmen, stvarno zabušavaš, fale mi tvoje panoramske, ukošene slike
![]() Šta radi bijela pahuljica Tessa ? Stavi koju slikicu.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hahaha Korijenko....panoramske ukošene... haha.
Bijela pahuljica i nije više tako bijela. Jako sam nesretna. Dvorište mi je prepuno rupa ( i to da možeš drvo posaditi ) a Tessa je posivila od kopanja. Dakle, ja sadim - ona kopa ili bolje otkopava. Moram proučiti kako se stavljaju slikice - već sam zaboravila
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Karmen, drago mi je da je prašina s teme otpuhnuta, čekamo slikice tvog divnog vrta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |