Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Floramye, drago mi je što ti se sviđaju moji pikavci.
....i kao što MK veli, jesu,posebni su ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dan je prošao bez kiše, ali stalno su prijeteći oblaci plovili nebom, tako da sam samo malo šetkala dvorištem i uz put kliknula pokoju slikicu, pa evo ih "na izvolite"
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma znam ja da ti imaš još lijepog cvijeća osim kaktusa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
MK, ti to mene zezaš ? Al neka, bar sam se nasmijala, al stvarno sam se nasmijala. Čak sam pomislila da i nemam ništa osim kaktusa, al onda skužim da imam ponešto.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A zašto bi te zezala,pa ja sam to najozbiljnije rekla
![]() |
|
|
![]() |
|
A imam ja još nešto što sam dobila ovog proljeća i jako mi je draga biljka, ali ništa ne znam o uzgoju. Posadila sam ju onako otprilike i nedavno mi je bacila dvije nove grančice iz zemlje, dakle dobro sam ju udomila. Za sad joj je, dakle, dobro tu gdje je, ali što dalje s njom ? Kako preko zime ? Imam dvije opcije: posaditi ju u zemlju u jesen ( što bi bilo logično) ili spremiti ju ovako u tegli negdje u neku hladnu prostoriju ?
Evo da vam predstavim moju Lady Veprinu: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Moja veprina raste u vrtu kao trajnica.
|
|
|
![]() |
|
A koji položaj MK? Mislim da bi trebalo malo više sjene, a kod mene toga baš i nema.
|
|
|
|
![]() |
|
Moja raste među hostama.
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasni kaktusi,ne znam koji ima ljepši cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Super MK, dala si mi ideju, sad znam kamo ću ju smjestiti, ma evo ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maris, drago mi te vidjeti kod mene i hvala na komplimentima za moje kaktusiće.
Pasiflora mi se ove godine baš razbacala, ima puno pupova, samo šteta što cvijet tako kratko traje. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni rascvjetani kaktusi, lisnati je posebno lijep
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga glikice, evo sam "trgnila" (kako bi neki stari rekli) k tebi, ali stigla sam poviriti tek zadnjih par stranica - prelijepo ti je cvijeće, bockavci bez premca, stvarno vladaju kod tebe, uživaju u suncu i njezi, prekrasno cvjetaju
ali ni drugo vrtno cvijeće ne zaostaje a nova stablašica je ko vatromet ![]() ona tvoja tegla od hipertufe je super za kombiniranje meni je uvijek u glavi ova koju sam vidjela na muhlinim slikama sa izložbe kaktusa u balama, a ovako nešto sam vidjela i kod našeg dade http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/7136225d-IMG_2787.jpg čak čuvam jednu slomljenu terakota teglu u nadi da ću jednom stići napraviti nešto takvo malo zemlje i vode pa zalijepiti sitnije čuvarkuće, po mogućnosti u raznim bojama... prelijepo |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moju jutarnju setnju zavesavam kod tebe,uzivala sam ,najvise gledajuci kaktuse jer su ti predivni ..i ostalo cvijece je lijepo ,ali kaktusi su naj naj
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vrijedna si bila , vrijedna ! Rezultat se vidi !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovde se nista ne moze izdvojiti zaista sve je prelepo
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
evo pijem prvu kavu kod tebe i uživam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Moon , dobro mi došla,
![]() Natalija, hvala na ideji, i to dolazi u obzir. Kamenjar, hvala na posjeti, kaktusi su mi, kao i tebi, na prvom mjestu. Gute, moram biti vrijedna, a i volim biti vrijedna.....ali samo u vrtu. Kad treba prati suđe, više nisam tako vrijedna ![]() Leona, hvala ti ! Nona, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zadnjih nekoliko dana je kod mene raspašoj kaktusa, pa pogledajte:
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |