vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar, drago mi je da ste uzivali
Leona, neznam zasto mi je to ime palo na pamet,ali ispalo je nekako povezano sa vrtom ![]() Enrikova nona pozdrav,sada je lepo vreme moze da se uziva u vrtu Korijenko pozdrav
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Praznik za oči i dušu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sklad i ljepota
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Odlicno si izabrao ime REMBRANT....fantasticne slike a tek biljke....spojio si lepo i korisno,bravo....
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
majko mila koja ljepota....svaka ti cast
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Nisa,Dadinica pozdrav,evo nasao sam jos dve slike koje pridonose skladu i nekoj mirnoci u mom vrtu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
I ponovo sam oduševljena skladom i mirom koji vlada u tom vrtu!
Godilo bi ovdje se "izgubiti"..... Pozdravljam te, majstore!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepe slike i još ljepše cvijeće
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Dragi clanovi CIF-a evo uzivajte malo u slikama iz mog vrta,nadam se da ce Vam se dopasti moj izbor slika,i nadam se da nisam preterao u kolicini,jer uvek kada stavljam slike na forum imam neki osecaj nedorecenosti,kao da nisam uspeo sve da prikazem,a trudim se da se ne ponavljam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < ="" id="forumcode" readonly="" style="width: 300px; height: 100px;"> |
|
![]() |
|
Arim,Dadinica,Karli,pozdrav,evo idem da postavim slike,dobio sam volju-Klimatis mislim da sam ti odgovorio ako sam pogresio izvini,to je Lonicera.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Nemam komentara, riječi bi bile suvišne. Vrt je poseban. Vidi se da ulažete puno truda u njega. Svaka čast. Obožavam ovakve vrtove. Ima svega a ničeg previše. Moj naklon
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Rembrante, dugo te nema....
a mi željno iščekujemo slike tvoga vrta, dostojnog da bude park nekog dvorca.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Predivno je bilo šetati tvojim prelijepo uređenim vrtom neznam što bi posebno izdvojila zbilja sam uživala gledajuću tu ljepotu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo nas u paru gledamo, i divimo se. Klematisi prekrasni, pravi divovi ![]() Koja je ovo penjačica? ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uživala sam šetajući, svake pohvale primi s Jadrana
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, Klimatis- hvala!-Veliki pozdrav iz Srema
Glikica ,znao sam da je cicak ali nisam znao da je Marijanski i njegov latinski naziv-hvala ti sto si obogatila moje znanje. Mali kaktus drago mi je sto si uzivala u setnji, valjda cu uspeti da razmnozim taj cicak,mislim da ce u grupi lepo izgledati,verovatno se lako razmnozava iz semena jer je to ipak -korov.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uživala sam u šetnji po tvom vrtu,evo Glikica je pogodila prije mene
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
" ONO" je marijanski čičak (sylibum marianum), imam ga i ja.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni su roza božuri najljepši
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |