Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Korisnik | |
Ana1511 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav svima...
Pred par dana kupila sam plavu orhideju i trenutno je zbilja predivna i nemogu je prestati gledati :D Eh sad... znam da je umjetno postignuta ta plava boja, a ja bih je zbilja htjela zadržati pa me zanima ima li koja iskustva s tim "umjetnim" bojama odnosno čime bih boju mogla održati? Nailazila sam na prijedloge tinte ili modre galice (nije li ona otrovna... ili?) ali ne bih je htjela "ubiti"... Pa ako koja ima iskustva, pls podijelite... :) Hvala.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
komadek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2012 Lokacija: koprivnica Status: Offline Bodovi: 40 |
jako su ljepe ja ih imam dosta
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne su, BRAVO ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
uaaaaa, moje zimus kupljene ocvale orhideje za 20 kn su procvale konacno! sad znam i koje su boje hahah
prva, fotic je malo ubio boju, al vjerujem da ju vi sa milijun orhideja prepoznate, intenzivno je ljubicasta ![]() a ovo je druga, kaj je najbolje, procjvetao je keiki a mama tek tjera cvjetnu granu :D ![]() odusevljena sam bojom, super su mi ove flekave :D |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() Kraljica si orhideja!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Fiki, hvala.
Andina, prekrasne su. E da je malo više prostora, ne bi kod mene bile samo dvije. A kako ih nećeš zavoljeti?! ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
One su ti jako zahvalne a malo traže!...Prekrasnee su ti
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nemreš mi reći da ih već nisi zavoljela ! |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Aha,,,hvalaa na odgovoru.....ja ću ih sljedeći tjedan gnojiti,,,ja ih zalijevam kada korijenje pobijeli!
|
|
![]() |
|
Hvala ti ![]() Potapam ih svakih 15 dana i svaki puta im dodam malo gnojiva. |
|
|
|
![]() |
|
Silvy,,,,divna je,,,,volim bijele orhideje...,,!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Hvala Anastazija na komplimentu,,,,tvoje su preeedivne ,dali ih gnojiš?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki, ova je baš posebna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |