Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 08:50
Mon, kako ti se samo poslije onolikog vrta da sređivati i cvijeće, vrijednice, sve ti je prekrasmno, koliko prekrasne boja u tvom cvijetnjaku.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 12:33
Smajliću !  smile79smile78smile84  Eto nekako sama sebe uspijem natjerati da još i cvijeće održavam...smile42LOLLOL  Čekaj s cvijećem sam još uvjek na početku, tek sam se sad zalaufala s takvom vrstom zanimacije...smile96smile96
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 12:39
Eto i mene, došla u "inspekciju" da vidim novosti.... a novosti bogme ima, bravo draga!
Neven je prekrasan, e, takvog još nisam vidjelaHeart, a ljiljan... mmmm kao bombon!
smile57
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 13:08
   Dadinice, draga moja  ! Hugsmile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 21:52
Draga Monstera,cvijece ti je super i imas ga puno a ljiljani su mi najlipsismile55
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 21:54
smile51jojjjjjj..koja ljepota..

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2013 u 21:46
Raspojasale se boje u tvom vrtu, cvijet do cvijeta, boja do boje sve ljepše od ljepšegasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 10:18
  Miška! Hugsmile78smile84 Čekaj malo, još uvjek sam na početku što se tiče cvijeća ( mislim na ovo vanjsko cvijeće) ove godine sam tek počela pomalo popunjavati moju gredicu od lani..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 10:20
Niho, bez pucnjave Molim ! ......LOLLOLLOL Šalim se... Dobrodošla u moj vrt i temu ! smile73   Ne sjećam se da sam te baš viđala ovdje....U svakom slučaju, drago mi je da si svratila u moju temu....I nadam se da ćeš mi opet doći...SmileEmbarrassedHeart
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 10:26
Aralija draga moja.....Hugsmile78smile84 Nemoj da se moram smijati ......LOLLOL  Jer dok vidim malo i druge vrtove.....ja se još komotno mogu skriti....LOLLOL
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 22:44
Jako zanimljiv neven, a sljez je priča za sebesmile113
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 22:50
Nisa! Hugsmile78smile84
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:14
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:16

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:20

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:23

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:27

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:30

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:32

Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 23:48
Pre, pre, prekrasno!!!  Clap   Draga, jel ti uopće spavaš,  il je u nečem drugom tajna ovakvog  uspjeha Wink  

Veliki pozzz
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.