Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 14:15

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 14:05
Glikice Hugznaš da te očekujem

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 14:04
Nona, vrt ti je jako lijep i uredan. Osim toga, vrt nije sam sebi svrha, nego da se u njemu uživa, što je kod tebe slučaj. Lijep ti pozdrav ostavljam.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 14:00

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:55

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:52
hvala dadinice Hug

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:51
Nona, prekrasno je to dvorište, domaćinsko, toplo.... pravo mjesto za obiteljsko uživanje!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:44
aralija i anabistrica Hugdanas sam vam odlučila pokazati malo mog panoramika, seosko je to dvorište, nije sređeno kao mnogi na ovom forumu ali moja obitelj i ja ovdje uživamo

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 23:46
Pravo kaže Aralija, organizacija ti je na zavidnoj razini kad stigneš raditi i tako veliki povrtnjak i cvjetnjak, a sve bogato, zdravo i lijepo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 17:16
Nona moja što reći? Između obveza "none" i cvijeća i vrta ti si uspijela . Sve je PREKRASNO. Vidi se da je organizacija na zavidnoj visini i zato čestitam
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2013 u 09:12
Smail, tikvić, Nisa, Monna, niho Hugdrage moje bila sam par dana na selu pa me nema ovdje , a nema ni slika zbog baterija, ima nešto novorascvjetanog ali klematis je car trenutno u mom vrtu, kiše imamo svaki dan pa nemoram zalijevati ali zato korov raste pa imam za čupati, uglavnom posla uvijek imam ali nije mi teško jer uživam u cvijeću smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 21:30
Hugpredivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 11:48
i ja bih stavila naglasak na klematis....stvarno je...Shocked
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 11:14
Klematis je predivan smile55 
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 11:02
Draga Nona cvijeće ti je jako lijepo, ali klematis je definitivno moj favorit! Veličanstven je smile71, obara s nogu smile55!!!!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 10:46
Nona, klematis izgleda stvarno prekrasno onako sav rascvijetan, margarete su mi jako lijepe a i sve druge cvjetnice.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 09:19
još dosta toga cvjeta

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:26
kod mene danas najljepše cvjetaju margarete

clematis je vrhuncu cvatnje

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 09:09
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

smile211

draga Leona ovaj slak je nikao za par dana

niće i ostalo malo sporije smile79

Mislim da sam ja srecnija od tebe,bas bas sam se obradovala,naravno da neke od tih semena moras malo duze cekati,nemoj cackati kao jaLOLpa poremetim klice i od nicanja nista,sredila sam visegodisnji delfiniumAngry....e,bas sam srecna zbog tebe....smile91

smile79još jednom, ne čačkam, samo redovno zaljevam
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 09:07
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Ništa drugo ne mogu reći osim smile211

Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.