dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kažu da šećer dolazi na kraju....
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
![]() |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Šizantusi su baš interesantni!!
![]() Moram pohvaliti i ljiljane!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam ti opet navratila.I opet su me posebno oduševili ljiljani.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nisa,
![]() Karli, ![]() Drage moje, hvala na posjeti i lijepim riječima!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga, dobro mi došla! ![]() Da , interesantni su ti minijaturni cvjetići... trebali bi cvasti cijelo ljeto, ali.... nisam ove godine baš zadovoljna s njima. Za početak, trebali su biti Pinatusi, ali od stotonjak biljaka, samo 2-3 su pinatusi, ostalo su Wisetonesisi.... svi su skoro bijeli. A uz to im ovo ludo vrijeme ne odgovara, od zadnje kiše su svi polegli.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dobro mi došla! ![]() Ljiljani su bili divni.... sada je ostao samo još jedan starcger i gotovo.... sumnjam da će procvjetati ovi koji su tek nikli. Ali... tko zna! S ovom ludom baranjskom klimom nikada nismo na čisto, zar ne?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
I moj još jedan čeka da procvjeta. Nadam se da hoće jer mu je formiran cvijet. Ma ako ovako nastavi vrijeme bit će super za cvijeće: red sunca, ne prejakog, red kiše.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sanja, za tebe...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moji džinovi
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ljubav u plavom...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Obišla ja tvoje cvetno carstvo posle dužeg vremena i fenomenalno izgleda
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Asarina kreće..
![]() ...a on se stidljivo skriva ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ljepotica koja oduševljava....
![]() .... i jedna elegantna dama ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
... begonije...
![]() ![]() ![]() Vertikalni vrt? ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Na šizantuse se (kao) ljutim, a uvijek se nekako nađu u kadru
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moja djevojčica lespedeza me je dobrano prerasla....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Procvjetali "marsovci"....
. ![]() ... i nešto što ne znam kako se zove ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |