dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 139> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti tak lijepo cvate da stvarno neznam kaj bi izdvojila ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Niho
![]() Ovu ljepoticu sam dobila proljetos od svog sina, vidjelo dijete koliko mi se sviđa, pa me obradovao.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anastazija, hvala na posjeti i lijepom komentaru!
![]() Pohvale od tebe posebno gode, jer tvoj je vrt božanstven!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepo ti je i rascvjetano dvorište a ruelija je zaista posebna!
Draga, ne zamjeri, u gužvi sam pa ne dolazim često ali si mi u mislima...želim da ti se snovi ostvare, zaslužuješ to! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ovdje bi stvarno bilo ugodno popiti kavu ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Dadinice, volim navratiti u tvoj vrt, uvijek rascvijetao, ima svega, cinije su ti lijepe, ruelije kad se sve rascvatu bit će prekrasne, i društvo na balkonu mi se sviđa.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga moja kod tebe sve puno cvijeća.
drago mi je da si ostvarila svoje snove i da uživaš u rezultatima svoga rada. sigurna sam da imaš još puno toga za pokazati- sa imenom i bezimeno. ![]() |
|
![]() |
|
Malo novosti iz moga dvorišta....
Njeno veličanstvo Ismena ![]() I on otvorio svoje svjetloplave okice ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Najveće iznenađenje..... gilia je bila skoro posve suha, ali poslije ovih uzastopnih kiša je oživjela i evo... ponovo cvjeta
![]() ![]() A procvao je i moj neznamkakose zove.... baš je simpatičan! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Miro, hvala ti na posjeti i lijepim riječima! Počašćena sam....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Nona, jako rado bih te ugostila na toj šarenoj terasi!
Za tebe ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala ti, drago mi je kad navratiš! ![]() Pozdravljam te slikom najsitnijih cvjetića iz moga dvorišta ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Slavice!
Hvala ti na komentaru, posjeti... na tome što vjeruješ u mene i moje vrtlarske pothvate, i što me bodriš kad ne uspijem . Za tebe.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti!
reći ću samo da je posebna a to za mene znači daleko više od lijepa. ![]() |
|
![]() |
|
Lovro, hvala na posjeti!
![]() Ovi tvoji smajlići govore više od riječi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Da, posebna je.... Djeluje tako krhko ovako visoka i vitka, ali je čvrsta, odupire se vjetru i dominira tim dijelom terase... Znaš, podsjeća me na tebe.... kad ju vjetar povije i pomislim "slomit će se!" ona se prkosno uspravi, malo se strese i nastavi blistati!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Neću komentirati samo ću uživati!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana, dobro mi došla!
![]() Dođi da uz kavicu uživamo zajedno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
O Dadinice, ismena je preprekrasna
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |