Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smail, hvala, kamenjar je i meni drag, stapa se s okućnicom starog dijela kuće
![]() ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Raskošno, šareno, prekrasno.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
predivno sve
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
OTOK Nihodrago mi je da vam se sviđaju moji gušti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prosetala i uzivala ,sve je predivno ,cak i budleja iako nije onakva kakvu si kupia
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
To sa pogrešnom deklaracijom se jako često dešava, skoro kod svih vrsta cvijeća.....
No, kako kaže Kamenjar, svejedno je lijepa.
Uostalom, kod tebe je sve takvo... sraslo s okolinom i prirodno, kao da baš mora biti tu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uvek uzivam u prelepim slikama i jos lepsim biljkama,zaista je sve lepo i dobro slozeno,steta sto je budleja druge boje mada i ona je bas lepa,primetila sam da kod svih kao kao i kod mene ove godine Solanumi slabo cvetaju,ili mozda gresim,u mene je proslih godina bilo vise cveta nego lista a sad je obratno....
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nisa, uvijek rado i s užitkom prošetam tvojim vrtom. A dalije su tako lijepe i gizdave.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
vijek s užitkom prelistam stranice tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga Nisa, sve ti je ljepše od ljepšeg neznam koje bi izdvojila. Imam jedno pitanje gdje i kako ti prezimljava bugica. Ja iz godine u godinu kupujem novu i svaku zimu mi ugine. Posađena mi je u petnjak.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Kamenjar, drago mi te vidjeti u mom vrtu, hvala
![]() ![]() ![]() Dadinice, hvala na uvijek lijepim riječima
![]() Leona31, hvala na posjetu
![]() Bucka123
![]() Moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli, pozdrav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
pregledala sam sve slike I stvarno prepredivno sve, cvijece tako lijepo I zdravo a okucnica skockana samo tako - svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej, "petnjak" ti je "tegla ili posuda za cvijeće" od bilo kojeg materijala. I ja svoju unosim svake jeseni u unutra u prostorju gdje je temperatura u plusu. Ali u proljeće kada je iznesem van nema nikakvih znakova života i tako već dvije godine za redom. Neznam gdje griješim. Jako mi se sviđa ali nikako da pogodim što se događa. poljevam je ponekad po zimi toliko da se ne osuši. Pozdrav. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Klaudija8, hvala, dobrodošla u moj vrt
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |