dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 139> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nisa, jeste, predivna je!
Zaista me je oduševila.... vidjela sam je na slikama, svidjela mi se... ali uživo je doživljaj. Beskrajno sam zahvalna Jasenki što mi ju je nabavila!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Hvala na savjetu Štefice!
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Ti stvarno znaš čime da me počastiš i zaintrigiraš
![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
|
Betty moja....
![]() Ovo je ruelija, mislim da se po pravom zove ruellia britoniana i ne miriše, ali je toliko zgodna da joj je to oprošteno. Oprošteno joj je i što joj cvijet traje samo jedan dan, stalno izbacuje poneki... Za sjeme ne znam.... ja sm je dobila iz reznica, brzo i lako se zakorijenjuju. Raste jako brzo i voli puno vode i.... prekrasna je
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Dadinice moja...
![]() Surfovala ja po netu te saznala da se razmnožava i semenom (ako ga stvori
![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
![]() Niho, drago mi je kad mi svratiš!
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Lijepa ti je ruellia (Meksička petunija), šteta što ne može prezimiti u vrtu. A dvorište ti je takvo da moraš paziti da se gazdarici ne svidi previše
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ukrala sam si vremena da se barem malo odmorim i prosetala tvojim vrtom ! Koje su to ljepote kod tebe a i eksoti ! Prekrasno !
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
dok listam ove tvoje posljednje stranice razmišljam kako bi tvoja gazdarica mogla ''profulati'' dvorište kad bude dolazila.to je nešto sasvim drugo od onoga na početku.bravo vrednice
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
Draga Ana, hvala ti na posjeti! Ovaj tvoj komentar je jaaako godio! Za tebe ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Draga moja Gute, drago mi je vidjeti te! ![]() Znam da si zauzeta gostima, samo ti uživaj u lijepom društvu. Pozdravljam te slikom, mom sinu omiljene žardinjere.. ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Draga Ajama! Od srca sam se nasmijala tvom komentaru! .... znaš, moglo bi se desiti, obnovljena fasada, rascvjetano dvorište.... samo, odaje nas stari bedem i limena kapija, jedina takva u sokaku... Hvala ti na ovome! Za tebe... ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
I za kraj.... jedan veliki, bucmasti, sunčani osmjeh!
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Dadinice, uistinu si znalački svojim trudom i vrijednim rukama oplemenila podstanarski prostor. Vjerujem da se i tvoja gazdarica ponosi tobom.
![]() |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
prekrasno ti je cvijeće
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Krasno ti je cvijeće, sve ljepše i ljepše, vidi se da brineš o svakom detalju |
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |