monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi moji, danas mi je užasan dan.....ne mogu opisati riječima kakva me tuga pogodila....
Kako sam okružena " divnim ljudima " nije ni čudo da je ova moja lijepa musavica došla kući otrovana.....da dobro ste pročitali moja Betty je otrovana.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
žao mi je
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jesi li je pokušavala nalijevati mlijekom?
Mi smo tako našeg Miška izvukli.... susjed je otrovanom ribom tamanio parcove, a Miško obožava ribu pa je pojeo...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Dadinice, nisam joj htjela dati mlijeko, jer nama je veterinar prije savjetovao ( kad nam je pas slučajno pojeo biološke mamce za štakore ) da u slučaju trovanja bilo kakve životinje, treba najprije dati slane mlake vode da se izazove povraćanje..poslije toga bi bilo dobro dati aktivni ugljen jer on veže otrove na sebe i putem stolice ili mokraće izlučuje se van...također kome je dostupan Antidot ( vitamin K ) no to nama običnim ljudima nije baš dostupno, mislim da to mogu posjedovati samo veterinari i veterinarski tehničari.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaktusiću.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Uh
![]() Nisam zločesta,ali takve ljude bi trebalo ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mislila sma na prvu da ti se ubiolo povrce neko od plamenjace,ali kad sma procitala za macu Bety uh
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons jako mi je žao.
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Da draga moja Vijolice, trebalo bi ih pošetno nalupati, no dok pogledaš s druge strane, nisu vrijedni toga da bi netko trebao odgovarati za njih....
![]() ![]() Curke Hvala vam, divne ste.... ![]() ![]() Moram vam reći, sinoć kasno sam išla pogledati kako je moja Betty i kad sam došla tamo , malo je živnula.....Mislila sam da sam joj kasno dala otopinu soli, a kasnije aktivni ugljen....ali ipak je došla malo k sebi, to znači da bi možda i mogla preživjeti...Još je nestabilna na nogama, još uvjek tetura, ali pokazuje interes ( iako još zbunjeno gleda ) dok se dođe ko njoj, čak i prede.....A danas ujutro sam ju šašavicu moju našla na vrh gajbice gdje su zatvoreni mačići....Zatvorila sam ih iz razloga da ne bi išla k njima i dala im sisati, a otrovana je.........samo Bog zna što bi nam sve životinjice imale za reći, samo da znaju govoriti..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se samo da je najgore prošlo....još ćemo vidjeti.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons.jasno mi je kroz šta prolaziš.ja inače nemam mačke,ali nam se nastanila negdje u vrtu jedna siva koju je netko bacio.prošli tjedan sam imala malu nezgodu s njom.radila sam u vrtu i onako muški bacila motiku.ona je valjda mislila da bacam na nju pa je podletila i držalica ju je udarila po sred leđa.bilo mi ju je jako žao.derala se povremeno pola dana,ali od tada je dobro
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči, Hvala ti što me razumiješ ...
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
No dobro da sad ne zatrpavam temu s mačkama, vraćam se na povrtnjak..Ne znam kakvo je stanje kod vas sviju u povrtnjaku, ali kod mene je povrće počelo već crkavati, fali kiše.....Moje tikve su objesile listove kao kakve stare krpe, a i kukuruz se uštapio, počeo se frkati....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kad je priča o mačkama, moram reći da mi je žao tvoje mace jer znam kako je biti jadan i žalostan zbog mačke. Ja sam imala jednoga mačka od mog prvog razreda osn. škole do 3. srednje a onda se otrovao i uginuo. Jadni moj Srećko, isto me nije prepoznao ali nije mu bilo spasa a i star je već bio za mačji život. Od tada nisam nikada više imala mačku jer nisam htjela doživjeti ponovo tu žalost kada ode.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mon, nisam do sada stigla na komp, prvo posao, a bila je nakakva gužvica, počeli godišnji pa nismo svi u uredu, pa doma evo tek sam stigla iz vrta otuširala se i sjela za komp, da napišem par riječi suosjećanja s tobom i tvojom macom, kako samo prekrasne okice ime, jaka je ona izvuči će se sigurno i opet te uveseljavati. Nažalost ima svakakvih ljudi, imala sam i ja "dobre susjede". kada su mi djeca bila mala imali smo preslatke štence i svi su bili otrovani, ugibali su pred djecom naočigled, bili smo kod veterinara još im dao nekakve skupe injekcije ali nam se nažalost nisu izvukli. Sve će draga doći na svoje, svako zlo se vraća nekakvim zlom, važno da si ti jaka i dobra osoba.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Jao, jadna maca, nadam se da će se izvući...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera kako je maca javi ?
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() A Betty se uspjela izvući, izgleda da sam je uspjela spasiti na vrijeme....Još jučer se digla i skakuče s gajbice na gajbicu ko mali majmunčić..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |