Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:26

Dragi moji, danas mi je užasan dan.....ne mogu opisati riječima kakva me tuga pogodila....
           Kako sam okružena " divnim ljudima " nije ni čudo da je ova moja lijepa musavica došla kući otrovana.....da dobro ste pročitali moja Betty je otrovana....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:30
žao mi je
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:47
Jesi li je pokušavala nalijevati mlijekom?
Mi smo tako našeg Miška izvukli.... susjed je otrovanom ribom tamanio parcove, a Miško obožava ribu pa je pojeo... 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:52

smile43smile43smile43 Evo je....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:57
Draga moja Dadinice,  nisam joj htjela dati mlijeko, jer nama je veterinar prije savjetovao  ( kad nam je pas slučajno pojeo biološke mamce za štakore ) da u slučaju trovanja bilo kakve životinje, treba najprije dati slane mlake vode da se izazove povraćanje..poslije toga bi bilo dobro dati aktivni ugljen jer on veže otrove na sebe i putem stolice ili mokraće izlučuje se van...također kome je dostupan Antidot ( vitamin K )  no to nama običnim ljudima nije baš dostupno, mislim da to mogu posjedovati samo veterinari i veterinarski tehničari.....smile43
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 22:58
Kaktusiću.....smile84smile43

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 23:54
Uh
Nisam zločesta,ali takve ljude bi trebalo
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 00:56
Mislila sma na prvu da ti se ubiolo povrce neko od plamenjace,ali kad sma procitala za macu Bety uh Cry zao mi je zbog mace Cry
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:04
mons jako mi je žao.smile43smile43
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 08:59
Da draga moja Vijolice, trebalo bi ih pošetno nalupati, no dok pogledaš s druge strane, nisu vrijedni toga da bi netko trebao odgovarati za njih....Stern SmileUnhappy

Curke Hvala vam, divne ste....smile79smile86 Lijepo vas je imati uz sebe i u najboljim i u najgorim trenucima....

Moram vam reći, sinoć kasno sam išla pogledati kako je moja Betty i kad sam došla tamo , malo je živnula.....Mislila sam da sam joj kasno dala otopinu soli, a kasnije aktivni ugljen....ali ipak je došla malo k sebi, to znači da bi možda i mogla preživjeti...Još je nestabilna na nogama, još uvjek tetura, ali pokazuje interes ( iako još zbunjeno gleda )  dok se dođe ko njoj, čak i prede.....A danas  ujutro sam ju šašavicu moju našla na vrh gajbice gdje su zatvoreni mačići....Zatvorila sam ih iz razloga da ne bi išla k njima i dala im sisati, a otrovana je.........samo Bog zna što bi nam sve životinjice imale za reći, samo da znaju govoriti.....CryCryCry  Još mi nije jasno kroz što sve je moja mačka prešla, jer osim što je otrovana, došla je jako zbunjena i totalno dezorijentirana doma..... Imam dojam kao da ju je netko zatvorio i mučio....Takvo stanje šoka kod životinje ja još nisam vidila ,  nije mi jasno  kako životinja  može biti toliko  šokirana da ni vlasnika ne može prepoznati...CryCry

Nadam se samo da je najgore prošlo....još ćemo vidjeti....UnhappyQuestion

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 09:34
mons.jasno mi je kroz šta prolaziš.ja inače nemam mačke,ali nam se nastanila negdje u vrtu jedna siva koju je netko bacio.prošli tjedan sam imala malu nezgodu s njom.radila sam u vrtu i onako muški bacila motiku.ona je valjda mislila da bacam na nju pa je podletila i držalica ju je udarila po sred leđa.bilo mi ju je jako žao.derala se povremeno pola dana,ali od tada je dobro
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 09:43
Ajči, Hvala ti što me razumiješ ...smile58smile84 Moram reći, ja sam zapravo cijeli životi okružena mačkama....Dok sam bila mala, imali smo mačke, kasnije dok sam išla u školu, opet smo imali mačke...kad sam se udala opet sam u muževoj kući naišla na mačke......Moji opet i dan danas imaju mačke, kao i mi......Tako da zapravo, ja i mačke.... nerazdvojne smo,  jednostavno volim ih, a i MM je takav, voli mačke...   Pitam se tko ih ne bi volio, takve slatke, meke i pahuljaste...

Embarrassedsmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 09:46
    Embarrassedsmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 09:51
No dobro da sad ne zatrpavam temu s mačkama, vraćam se na povrtnjak..Ne znam kakvo je stanje kod vas sviju u povrtnjaku, ali kod mene je povrće počelo već crkavati, fali kiše.....Moje tikve su objesile listove kao kakve stare krpe, a i kukuruz se uštapio, počeo se frkati....UnhappyOuch

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 09:53
Kad je priča o mačkama, moram reći da mi je žao tvoje mace jer znam kako je biti jadan i žalostan zbog mačke.  Ja sam imala jednoga mačka od  mog prvog razreda osn. škole do 3. srednje a onda se otrovao i uginuo. Jadni moj Srećko, isto me nije prepoznao ali nije mu bilo spasa a i star je već bio za mačji život. Od tada nisam nikada više imala mačku jer nisam  htjela doživjeti ponovo tu žalost kada  ode.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:04
 Hvala ti draga moja ! smile58smile84 Dosad sam moju Betty uvjek čuvala, čak sam ju više držala pod nadzorom i zatvarala,  no ni čovjek ne može opstati ako će biti stalno zatvoren, pa tako ni mačka.....odlučila sam je puštati malo van dok je još  lijepo, nek uživa, a onda se dogodilo ovo zbog čega sam najviše i strahovala.....Ona nije baš stara ne znam koliko i sad samo Molim Boga da se izvuče iz ovoga što ju je snašlo, nadam se samo da će preživjeti, a da li će uspjeti  zaboraviti strahote koje je preživjela, nastojat ću koliko budem mogla  pomoći  joj da to zaboravi.....CryCry   kad bih bar mogla doprijeti do toga što  je zapamtila njena mala glavica......CryCry....Mislim da bi mi puno toga rekla da može i da zna govoriti...smile43

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 22:02
Draga Mon, nisam do sada stigla na komp, prvo posao, a bila je nakakva gužvica, počeli godišnji pa nismo svi u uredu, pa doma evo tek sam stigla iz vrta otuširala se i sjela za komp, da napišem par riječi suosjećanja s tobom i tvojom macom, kako samo prekrasne okice ime, jaka je ona izvuči će se sigurno i opet te uveseljavati. Nažalost ima  svakakvih ljudi, imala sam i ja "dobre susjede". kada su mi djeca bila mala imali smo preslatke štence i svi su bili otrovani, ugibali su pred djecom naočigled, bili smo kod veterinara još im dao nekakve skupe injekcije ali nam se nažalost nisu izvukli. Sve će draga  doći na svoje, svako zlo se vraća nekakvim zlom, važno da si ti jaka i dobra osoba.smile222
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 22:24
Jao, jadna maca, nadam se da će se izvući...Thumbs UpHeart
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 22:34
Monstera kako je maca javi ?
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 08:14

Curke moje,  najprije veliko Hvala svima jer, stvarno sve ste divne,  kao što sam već negdje navela, lijepo vas je imati uz sebe i u najgorim i u najboljim trenucima.....smile79 i smile86 Za svaku od vas !

A Betty se uspjela izvući, izgleda da sam je uspjela spasiti na vrijeme....Još jučer se digla i skakuče s gajbice na gajbicu ko mali majmunčić.....LOLEmbarrassedHeart  Dok dođem k njoj, ne zna  što bi i imam dojam da ne zna kako bi mi zahvalila što sam ju  uspjela   spasiti od sigurne smrti, pa je sad postala još umiljatija i privrženija......

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.