Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posebno mi je drago da ti se svidio čupavi Tedy. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Slavujka, navratih nakon podužeg vremena i dočeka me savršeni sklad i rijetko viđena urednost i perfekcija tvojeg ionako uvijek krasnog vrta...ne samo da imaš divne biljke nego si ih tako znalački i s ukusom posadila jedne uz druge da daju čarobnu kompoziciju tog zapravo, malog prostora...prelijepo
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Savrsenooooo,cuvarkuce i kaktusi su bas lepi...sve ti ide od ruke
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan je suncokret, ali i sve druge slike cvijeća i vrta su krasne
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dadinica
tikvić drage moje cvjetne kraljice ![]() |
|
![]() |
|
draga Smail, hvala ti što uvijek ostaviš trag i pozitivnu energiju meni i mojim biljkama. voljela bi da svi vi, koji mi pišete ovakve poruke možete i uživo prošetati mojim vrtom, da vidite koliko života u njemu ima, koliko topline i dobrih vibracija. svi koji su posjetili moj vrt, osim onih koji su u njemu vidjeli samo puno posla, rekli su da bi mogli satima sjediti na terasi i uživati u pogledu, mirisima i zanimljivom svjetu kukaca koji u mnoštvu cvjetova imaju jako puno posla. ![]() |
|
![]() |
|
niho, drago mi je što si često u mom vrtu i uvijek si dobro došla. sretna sam što sam uspjela slikama prenijeti sreću, smisao i mir koji mi donosi vrt i svaka biljka u njemu.biljke ne sadim da bi ih držala u savršenom redu i od njih stvorila pozadinu koja će istaknuti ljepotu nečeg drugog. Biljka je, za mene živo biće koje osjeća, bori se za opstanak, i na svoj prelijepi način uzvrača ljubav koju joj pružamo. ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Savršeno!!!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Voljela bih da mogu nešto izdvojiti i reći "e, ovaj kut vrta mi se najviše sviđa!" ili "ovaj cvijet mi je najljepši!".... ali, to je nemoguće!
Svaki cvijet je ljijep na svoj, poseban način, budi neke drugačije osjećaje, ali svaki, ama baš svaki izmami osmjeh i dragost... .... a vrt, svaki dio priča neku drugu priču o nastanku, o životu, ali i svi govore isto - o bezgraničnoj ljubavi koju si uzajamno pružate.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Karli, drago mi je da ti se sviđaju kaktusi i čuvarkuće.
Nisam njihov veliki obožavatelj pa ih zato i nemam puno. Oni su puno lakši za održavanje nego trajnice koje moram svaki dan zaliti i orezati ocvale cvjetove. Kaktusima se divim, izgledaju mi kao biljke koje nisu sa ove planete i uživam gledajući savršenstvo oblika, rasporeda bodlji, a njihovi cvjetovi su remek djelo prirode. ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga SlavujVk, uživala sam u tvojim slikama, koji sklad kod tebe vlada, ima svega sve popunjeno a opet tako skladno kao da je oduvijek baš tako moralo biti.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Ove godine je ljeto u Slavonij podnošljivo. Inače i kod nas sunce sve sprži. Moj vrt spašava bunar koji je ove godine pun vode i kojim natapam korjenje biljaka. Da nemam bunar, i kod mene bi puno biljaka uginulo. Kolovoz mi je jako drag mjesec jer tada počinju cvjetati jesenske biljke, asteri i sedumi a mnoge trajnice ,koje su cvjetale početkom ljeta, ponovo procvjetaju. Kada poslije Velike Gospe padne kiša, u zraku zamiriše jesen. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
stvarno nemmam riječi za tvoj vrt,,,uživam ga gledati ..a najviše volim kad je sve ovako izmiješano gusto........pa to su ćari vrta..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho
moon hvala ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je raj !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Meni je tvoj vrt sav prekrasan, ali ove kreacije sa kaktusima, sukulentima i čuvarkućama me obaraju sa nogu. Nešto prekrasno.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno....zeleno i svježe
![]() ![]() Vaši kontinentalni vrtovi puno su ljepši ljeti i zbog klime i vrste zemlje. Ja pola biljaka koje rastu kod tebe ne mogu ni saditi jer bi to bilo ljetno mučenje. Zato pasem oči i uživam u vrtovima poput tvoga i kod mojih međimurki........ |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Gute Fee znam koliko si se namučila da mi pronađeš sjeme ovog suncokreta.Hvala tebi i tvojim kćerkama.
Teddy bear ![]() ![]() Lobelia cardianalis ![]() Bijela buddleia ![]() ![]() Fratarski papar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |