Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2013 u 23:21
krasne cvjetnice, posebno mi je lijep puzajući prkos
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 00:23
Sve mi je lijepo , ali ovo mi je posebno lijepo !

Izgleda tako nestvarno , kao nacrtano ,  a stvarno je !

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 09:28
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Ako neko zna nek ne cuti kako se ovo zoveLOL

Draga, to ti je lisianthus - eustoma. Često ha zovu i meksički encijan ili prerijski encijan, a inače je baštenski cvijet.
Kao rezani cvijet traje daaanima u vazi. Kad precvjeta, nemoj ga počupati. Iako ga deklariraju kao jednogodišnji - nije. I ja sam ga tamo daleko imala, u više boja. Sada nikako doći do njega.
Ovaj tvoj fantastično izgleda Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 09:44
Leona, prekrasne slikice, a za cvece  sve pohvale!smile55 Tibi je prelep,eh kad se setim da sam ga imala jednom i uspela da ga "ubijem", a  i ostalo  ti je smile94smile227
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 15:00
Ja ću definitivno da se ispišem sa ovih net-stranica...biće ...kao nešto pokazujem slike 'te poraslo mi ovo,te procvetalo mi ono' a kad zaredim po vrtovima i zaglavim OVDE ja se totalno ubedačimWinkHeartHug
Draga moja,pa ovo je...nemam reči...viša botanika za menesmile39 
Prava si majstorica u negovanju cveća,a novitetismile227 gde ih samo nalaziš ovakvih predivnih boja,cvetova...smile93smile95  
The impossible is often the untried.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2013 u 18:03
E sad definitivno potpisujem Betty ali od riječi do riječi...A ženo otkrij tajnu...što mu radiš??? Ovaj put su favoriti sesbanija i clerodendrum-predivni su! A di su ruže???
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:25
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

krasne cvjetnice, posebno mi je lijep puzajući prkos

Hvala moon,ja sam ga tek nabavila ali cvet mu jako kratko traje i nema semenki pa se verovatno razmnozava pelcerima,tvoji su jako lepi Tongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:26
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Jeste Gute,bas si ga dobro opisalaTongue,hvala na pohvali.
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:27
Dadinice,hvala draga,hvala na iscrpnoj identifikacijiTongue
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:28
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Leona, prekrasne slikice, a za cvece  sve pohvale!smile55 Tibi je prelep,eh kad se setim da sam ga imala jednom i uspela da ga "ubijem", a  i ostalo  ti je smile94smile227

Wanesa,imam ja imaces i tiLOLWink...hvala na poseti
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:30
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Ja ću definitivno da se ispišem sa ovih net-stranica...biće ...kao nešto pokazujem slike 'te poraslo mi ovo,te procvetalo mi ono' a kad zaredim po vrtovima i zaglavim OVDE ja se totalno ubedačimWinkHeartHug
Draga moja,pa ovo je...nemam reči...viša botanika za menesmile39 
Prava si majstorica u negovanju cveća,a novitetismile227 gde ih samo nalaziš ovakvih predivnih boja,cvetova...smile93smile95  

Beti,Beti malo preterujesLOL....al dobro oprosteno ti je Tongue...
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:33
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

E sad definitivno potpisujem Betty ali od riječi do riječi...A ženo otkrij tajnu...što mu radiš??? Ovaj put su favoriti sesbanija i clerodendrum-predivni su! A di su ruže???

E Anđelka,samo da se zamenimo...Sesbanije ce biti semena bas puno,a ClerodendrumLOL....jeste i lep i lepo mirise,ruze su malo sagorele na ovoj vrelini,nadje se poneka da cvetaTongue
i pustinja u coveku
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 21:57
Možda negdje i piše ali ja sam to zaboravila pa moram opet pitati: da li sesbania ostane vani u zemlji ili se unosi u kuću po zimi?
 Svaki puta pokažeš nešto lijepo......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 22:24
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Hvala moon,ja sam ga tek nabavila ali cvet mu jako kratko traje i nema semenki pa se verovatno razmnozava pelcerima,tvoji su jako lepi Tongue

Da, cvijet kratko traje, ali ih ima puno. Lako se razmnoži reznicom, samo zapikneš u zemlju direktno i svaka se primi. Za sjeme ne znam, kupim svake goodine novu sadnicu, nisu skupe. Nisam ikad naletjela na tako lijepi kao što je tvoj, a ima ih i duplih, niti njih nisam nikad uspjela pronaći.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 08:20
Moon,ja pravo da ti kazem prvi put sam sad i videla ovu vrstu prkosa,mislim uopste na ovaj viseci bez obzira na boju,osvojio me odmah i bez razmisljanja sam kupila a cena je oko 4 eura nesto malo manje,a za seme sam mislila zbog lakse mogucnosti da se posalje LOL,samo nisi napisala jel se lako da sacuvati preko zime ili uvek kupis novu biljku?Smile
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 08:31
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Možda negdje i piše ali ja sam to zaboravila pa moram opet pitati: da li sesbania ostane vani u zemlji ili se unosi u kuću po zimi?
 Svaki puta pokažeš nešto lijepo......

Milice,Sesbanija je kod mene prezimela u prostoriji gde i sve druge biljke,nebih se bas kladila da moze da prezimi mada posto imam vise komada jedna ostaje napolju uz neku zastitu cisto da probam,jedino sto ove godine moje licno iskustvo,a licna najvise volim i mislim da koriste svima,je to sto voli mnogo vode a rezultat je duuuugooo cvetanje,evo postavicu sliku od pre neki dan...

i pustinja u coveku
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 16:31
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

..predivan i nježan cvijetSmile
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Narnia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 79
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Narnia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 23:30
Vidim da se tvoja botanicka basta bas popunilaWinkCvece prelepo kao i uvek!Big smile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 23:50
Pridružujem se s pohvalama, stvarno imaš puno lijepog cvijeća. Posebno mi se sviđa Sesbania, šteta da ne posnosi naše kontinentalne zime.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 18:29
Niho ,hvala svega ga pocupaLOL trazeci semenke da mogu nekom dati ali uzalud nema....a jeste lepTongue
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.