Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Draga moja Sarice ( B ) drago mi je da si bila u ophodnji kod mene, ove godine sam opet slabo aktivna sa svojom temom ali vidjet ćeš zašto nemam vremena, moju malu pomagačicu si upoznala ali imam ja još jedan mali cvijetak.
Miska, Niho, Gioiaa, Klaudija8, Moon, Josipa, stalno švrljam po vašim vrtovima jer nemam baš puno toga za pokazati kod sebe, ali evo vam na dar jedan mali cvjetić od mene, koji zaokuplja svu moju pažnju ovog ljeta. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
No, dobro... izostanci opravdani!
Presladak anđelčić!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Oprašta ti se sva neaktivnost. U ovakvom prelijepom cvjetiću i moraš uživati, za sve ostalo bude vremena i kasnije! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, Anastazija doista uživam i svaki trenutak sa njom je neponovljiv.
Hvala vam što pratite moju temu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Svi izostanci opravdani,bebice su zakon-uživaj draga¨!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Djeca tako brzo odrastu i zaista je svaki trenutak dragocjen koji se provede s njima i zato uživaj uz tvoju princezu......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Draga Anđelka, Milice, hvala vam što ste tu, djeca su doista dragocjena, i vrijeme samo iscuri baš kao što Milice kažeš, začas odrastu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Preslatka bebica,sigurno uživaš. Baš sam se raznježila
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
oh zaista je taj cvjetić nešto preslatko,uživaj draga,a bogami i cvjećkice su ti krasne
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
najsladi cvjetic I najljepse cvijece -bebica je ko
![]() |
|
![]() |
|
-Kamelija i ja se tako topim kada sam kraj nje, nema ti ljepše nego imati unuče, nemaš puno brige samo uživanje, tako je predivna nježna i nasmijana.
-Sarajka uvijek mi je drago kada svratiš, uživam, uživam sa mojim unučicama. -Klaudija odušivio me tvoj vrt, sve je tako lijepo i dražesno uređeno, hvala ti za lijep komentar za moju unučicu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Redovito pregledavam tvoj vrt,ali se ne javim.
Kad sam vidjela ovu ljepoticu,pa još sa palcem u ustima sva sam se rastopila od miline. ![]() Ljubi je,pazi i mazi.Koliko je stara¨ovako mi izgleda kao vršnjakinja moje najmlađe unuke |
|
![]() |
|
-Draga Betyy hvala ti što me ne grdiš, vidiš imam razlog ha,ha,ha cvijet je tako sladak.
-Violice dobro došli su i oni posjetioci koji se ne javljaju, već su tihi, moja unučica sada ima nešto malo više od tri mjeseca, ti me onda razumiješ zašto nisam aktivna u vrtu kada imaš tako slatki cvijetić kao i ja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ni jedan cvet vise nece biti lep,jer ovaj cu stalno videti kad dodjem na tvoju temu....dusa malena...uhhh.. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako krasan prizor koji raznježuje...divna mala princezica u ružičastom
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Hvala ti RSara.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
beba..je do sad najljepši jedan mali cvijetić..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |