Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 10:16
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Hej koka... koja divotica! Sve lipo u cvitu! A oli se meni samo čini da ti imaš sve manje mista na balkonu?

...imaš pravo koka, na svaki balkon mi vode stazice kojima se može proći do stolca za sjesti ili zaliti biljke, mjesta za okretanje ima minimalnoLOL...čak više ni Bela ne smije na balkon jer sa svojim repom sve potrgaLOL...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 10:18
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Ima još lijepih slika ali ova mi je posebna......

...draga milice, znam ja kak ti voliš ehimeneseSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 10:56
Prekrasnog li cvijeća!!!
Draga Sara, ovo je najljepši balkon Zagreba!
Ali ahimenese i salviju ipak moram izdvojiti. Caruju!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:05
ma baš te briga za sve zagrebačke balkone.tvoj je fantastičan.da ti budem iskrena muka mi je od tolikog betona,a još si ga ne ukrase zelenilom.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 16:37
Sarice, nisam dugo bila, al kod tebe se ne može doći na brzaka! Ne znam da li samo meni, ali kad vidim koliko raznih vrsta biljaka imaš na svom balkonu i u Senju, dobijem komplekse, ne znam zašto... Wacko 
Divno i zdravo ti je sve-fuksija balerina, preposebna, heuchere naravno, a pakujci da padneš na... ma teško je izdvojiti nešto!
Šaljem ti veeeeliki pozdrav!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 16:16
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Prekrasnog li cvijeća!!!
Draga Sara, ovo je najljepši balkon Zagreba!
Ali ahimenese i salviju ipak moram izdvojiti. Caruju!

...hvala dadinicaSmile, čast mi je od tebe čuti takve riječi, znam ja da nije moj balkon najljepši u Zg, vidjela sam puno ljepših, ali meni je dragWink...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 16:18
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ma baš te briga za sve zagrebačke balkone.tvoj je fantastičan.da ti budem iskrena muka mi je od tolikog betona,a još si ga ne ukrase zelenilom.

...da, draga ajama, u pravu si...nažalost u gradu još uvijek ima više neuglednih i bezličnih balkonaConfused...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 16:20
Originalno poslano od člana LeoNata LeoNata napisao:

Sarice, nisam dugo bila, al kod tebe se ne može doći na brzaka! Ne znam da li samo meni, ali kad vidim koliko raznih vrsta biljaka imaš na svom balkonu i u Senju, dobijem komplekse, ne znam zašto... Wacko 
Divno i zdravo ti je sve-fuksija balerina, preposebna, heuchere naravno, a pakujci da padneš na... ma teško je izdvojiti nešto!
Šaljem ti veeeeliki pozdrav!

...hej draga LeoNata, drago mi je vidjeti te...uzvraćam pozdrave  možda se uspijemo vidjeti na kojoj kavici jesenas?Wink...

zagreb
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 16:40
Heeej Sara,pa sada kada su klinci malo veći,a MM više na raspolaganju,trebala bih,ali i voljela,doci na jednu kavicu. Nadam se susretu sa svima vama!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 06:34
Cvijet do cvijeta - Sarin balkon!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 09:50

Heeej Sara,pa sada kada su klinci malo veći,a MM više na raspolaganju,trebala bih,ali i voljela,doci na jednu kavicu. Nadam se susretu sa svima vama!

onda...hoćemo li se uskoro vidjeti?

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 09:51
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Cvijet do cvijeta - Sarin balkon!

...hvala ti, draga AnaidaSmile...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 09:57
kasnoljetno je jutro, svježe i sunčano:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 10:01

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 10:04

zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 21:39
nemam više riječi kojima bi izrazila divljenje tvojem rascvjetalom balkonusmile57
nadam se samo da će potrajati ovo vrijeme pa da što dulje uživamo skupa s tobom
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 22:12
Sara, svaka čast,
koliko lijepih i neobičnih biljaka imaš na tako malom prostoru i sve zdrave i pune cvjetića.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 22:12
Potpisujem mari ali isto tako uvijek se pitam koliko kvadrta ima ta tvoja ljepota  jer ovoliko raznolikosti nema ni u velikim vrtovima, što reći ljepota i samo ljepota ...... koka dragasmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 22:29
Pa što sam ja danas propustila!!!Prekrasni cvjetići uljepšali su ne samo tvoj balkon,nego i cijelo susjedstvo.Već sam ti davno rekla,a opet ću ponoviti,da ne znam da je to na balkonu,uvjerena bi bila da imaš toliko cvijeća ne terasi kuće.
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 23:19
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

onda...hoćemo li se uskoro vidjeti?

Ovu čini mi se zadnju Zg kavicu sam skuzila dan nakon što je prošla,bravo za mene :( A nisam opet neko vrijeme gledala dal se nova organiza. Ako budem jutarnja smjena,dodjem. Ili da te počastim neobabeznom kavicom jedno prijepodne,prije svog posla... Nešto ćemo smisliti!
I samo da pohvalim ove zadnje slikice-uhvatila si divnu nježnost i romantiku sa ovim kasnoljetnim zrakama sunca na cvjeticima. Jako mi se svidja. To je ono,što si jednom komentirala u mom vrtu- neka starinska romantika... Tako smirujuce,jednostavno i lijepo...
Pozdrav,draga!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.