Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti za ovih nekoliko rečenica sa kojima si jako puno ispričala. Kada sadim biljku, trudim se da ima dovoljno mjesta za život i rast i jako mi je drago da si primjetila biljke koje "proviruju". E te su mi najdraže, to su biljke koje mi remete raspored, koje izgledaju kao uskličnici jer su odlučile izrasti malo više nego što bi trebale. Tvoj potpis me oduševio. Poklanjam ti citat iz knjige "Sveta srca" a odnosi se na čovjeka koji je bio travar i liječio biljem prije više od 500 godina. ...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi a da nije djelom Božjeg bića-i obratno; stoga nikada nije učinio ništa čime bi zanijekao bilo Boga, bilo prirodu. Sarah Dunant ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nakon dugo vremena napokon uživam u forumskim vrtovima.U ovom tvom,posebno uživam :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
tilandsia mi je draga zato što sam ju dobila iz Španjolske. Dobila sam je prije godinu dana i mislila sam da neće preživjeti zimu ali ostala je i sada vidim da je potjerala nove listiće. jako zanimljiva i neobična biljka. ![]() |
|
![]() |
|
Veseli me kada vidim da još uvijek postoje ljudi koji znaju prepoznati sitnice i u njima uživati. Šta tko misli o vremenu provedenom u vrtu nikada me nije puno brinulo.Kada sam tek počela stvarati vrt bilo je i čuđenja i pričanja da sam trebala posaditi povrće i da mi je dosta nekoliko grmova i pokoji cvjetić... Sada se uglavnom dive a mene prihvačaju ili kao veliku zaljubljenicu u biljke a možda i kao čudakinju. U vrtu se nikada nisam umorila a sve što sam u njega uložila vratio mi je stostruko! ![]() |
|
![]() |
|
draga Anaida, veseli me svaka tvoja posjeta, tvoji pozdravi i svaka riječ koju napišeš. hvala ti što svojim porukama uljepšavaš ove stranice i pomažeš mi u želji da svoj vrt prikažem kao vrt koji ima dušu i koji je zbog toga i stvoren. ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Odmor za dusu i tijelo i uvod u lipe snove poslije setnjice medju tvojim cvijecem
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš mi se posebno sviđa tvoja gaura, tako jednostavna i svima dobro poznata, ali ipak drugačija...niža, zbijenija i tako puna bijelih leptirastih cvjetova
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Sta da izdvojim kad je sve lepo i krasno! Ovaj ukrasni suncokret ja zovem plisani meda,zaista je prelep. Ja sam ga sejala pocetkom proleca, ali ga je nesto pojelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Slavuj- toliko ljepote oko tebe i u tebi!
Uvijek se divim kad netko toliko biljnih vrsta uspije posložiti i održati da svaka ima svoje mjesto da najbolje dođe do izražaja tijesno stisnuta uz onu drugu. I kad u "šumi" svega nenadano proviri neki zanimljiv cvjetić ili list. Prekrasno, bez mane! Uživaj, ja jesam!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Često svratim i prošetam, ne zapisujem, samo uživam......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
tilandisija je fantastićna...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Cvijeće... je dokaz da jedna zraka ljepote vrijedi više nego sva dostignuća svijeta. - Ralph Waldo Emerson
Danas je kišilo pa sam ostala u kući i malo više švrljala forumom...u tebi sam pronašla srodnu dušu koja uživa u svakoj sitnici svoga vrta i vjerojatno postoje ljudi u tvojoj okolici koji to ne razumiju i kojima je sve to uzaludan posao te radije sjede pred televizorom ...ja samo kažem da je i svaki umor za mene odmor duše...kad dođem s posla , pobjegnem od svih stresova i zloće, a ono iz nekog kutka proviruje neki novi cvijetić koji jučer nije bio tu... sve zaboravim. Moj muž uvijek govori da stalno nešto premještam, proširujem...moraam mu pokazati koju si ti površinu pretvorila u cvijetnjak....sve pohvale još jednom i da ne zaboravim ježeke..podsjetila si me na moje koji su tu bili prije par godina i uredno dolazili na večeru sa macama |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Slavujčice, radosno sam prošetala, poslušala svaki cvijet, travku i list...
Uz najljepše pozdrave ostavljam i ovo...
- Reci sebi svakoga jutra:
''Danas bih mogla saznati tko sam!'' I kreni bosa, kao da je put rosa i medovina, i kao da ni jučer ni sutra nemaju s tobom nikakva posla."- V.Krmpotić
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
draga Narnia, dobro mi došla.
hvala ti na posjeti i sretna sam što si moj vrt doživjela ovako kako si opisala! radujem se svakom tvom dolasku i veseli me što ćemo se sretati u našim vrtovima. ![]() |
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Slavuj tvoj vrt je prvi koji sam pregledala!Beskrajno sam uzivala!
![]() ![]() ![]() Bicu redovan gost u tvom vrtu! |
|
![]() |
|
Jutros sam zaboravio da sam suncokret,valjda sam predebel da se okrećem za suncem...
![]() ![]() ![]() ![]() Kada ja jedne noći procvjetam... e to će biti fešta... cvjetna i mirisna ![]() ![]() Već osam godina živimo u istarskom kamenu ![]() Ja sam crnac među sedumima ![]() Živim bez zemlje i pomalo rastem ![]() Opet sam puna pupova,cvjetova ![]() ... i bobica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE,
hvala na ovako ispričanoj priči! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |