Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 77> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heeej...jesi i ti u štrajku? Prije dva miseca si stavila slike...ccccccc A toliko divote imaš...podili je s nama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Danas sam na poslu imala malo lufta, pa sam išla na google, ukucala "kaktus garden" i gledala slikice. I znaš što sam tamo vidjela? Pa tvoj slavni kaktus-garden.
I još da ti velim da su mi tvoje opuntie što si mi lane poslala u jako dobrom stanju, super su narasle, zavirujem ja u njih nebi li ugledala i cvjetni pup, ali jok. Ipak je još prerano za takva očekivanja. No samo da znaš, da znaš, jako lijepo napreduju. Lijep ti pozdrav !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kamenjar, kod tebe eksplozija cvjetnih latica...vrt ti je poput razbacanih mali šarenih konfeta...prekrasno...na moru...da čovjek ne povjeruje!
Jedan mali djelić tvog vrta i kod mene diše..hvala ti! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prosetala sam tvojim vrtom I vecinom stranica I ostala impresionirana sa preobrazbom u dvije godine. Koji trud je tu ulozen - svaka cast, sve je odlicno -od extra posebnog kamenjara do svih raskosnih biljaka. Super!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma jesi bila vrijedna , svaka ti cast ! Mozes biti na svoj uspjeh ponosna !
Kako vidim , teglice su sve spremne za izlozbu ! Ja ti mogu vec u naprijed reci rezultat : sve 5+ ! ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja, dugo me nije bilo ali sličice govore sve, a poznavajući tvoj vrt on nudi puno više ljepote kad ga gledaš uživo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() .......kako drugaćije imati ovako bujan i šareni vrt !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Kamenjar, kaktus vrt ti je prekrasan i tako poseban. Cvijeće ti se dobro drži unatoč ovim vručinama, a da je vruče za to je pravi dokaz tvoj Tim.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamenjar je kao i uvijek izvrstan, ali i sve ostalo je prekrasno, moje imenjakinje su tako lijepe rscvetane, guste, a tek ruže, ma sve je za 5...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime...a što da kažem? E da, samo da priupitam: a jel ti imaš veeeeliikiiiiiii suncobran iznad dvora? Sve je tako dobro kao da imaš neku drugu klimu a ne pržiona od ranog jutra!!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ženo ti si stvorila pravo cvijetno carstvo.neznam da li mogu šta izdvojiti.ovaj put su to lantane.
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kako da bilo što kažem, kad sam zanijemila od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga, stvarno ti je predivno, pravi raj i odmor za oči i dušu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Cvijet do cvijeta, kaktus do kaktusa .... joj koliko si nam toga lijepog pokazala! Divno, divno
![]() Tim ti je divan! |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kaktusi su gotovo lijepi kao Tim
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Neću hvaliti slike,jer je uživo još ljepše,a Tim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti si od svog vrta napravila pravi cvjetni raj i još samo da ti kažem da je i meni opuntia procvala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve ti je super, ali kad sam ugledala kaktuse, ništa drugo osim njih nisam vidjena. No, znaš mene.....sjajno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, a one tvoje police su raj za nas sukulentoljupce ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nasmijala me Glikica, kako dobije grč u želucu kad vidi tvoj kamenjar od kaktusa!! Možda smisli kako od cigle napraviti kamen !!
![]() A ja dobila leptiriće u želucu vidjevši ove dečke još na okupu !! Jel baš svaki ima cvijet ? Jedva čekam sliku kada se cvjetovi otvore !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |