Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaahhhh curke imate pravo.....Samo rujemo i kukamo, i tako sve u krug...Svake godine ista pjesma.... I tko bi se onda i htio družiti s nama pa da postane kao i mi.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma kakvi pustika.nisam zaboravila drva.žalim svaku zimu za njima.grijemo se na plin,a on samo dere po đepu.drva mi nisu prihvatljiva,jer sve moram platiti pa mi dođe na isto,a još samo cijelu zimu nosi drva ,čisti pepel.ne mogu više.sve je na meni,a imam i ja već godinica.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ajama hehe
![]() ![]() Dobro nam dosoa admin u kafic
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tko će se družiti s nama kad samo rujemo i kukamo.dobro da se više družimo sami sa sobom.
kad malo zahladi bit će posla.sad samo ono što se mora.
kod mene još paradajz nije za kuhanje,ali bit će iza praznika.baš paše jer sad i tako imam kirvaj
bit će i cikla za kuhanje,sijanje salate za presadbu.nećemo se ni odmoriti doći će krumpir,pa kukuruz ,kupus i eto ti zime.onda ćemo kukati da je zima...he..he...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ooooo Admine, baš Vas je lijepo vidjeti malo i ovdje !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
tu sam često ali ne tipkam... ne stignem na sve odgovarati... ali čitam
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
O i admin se druži s nama povrtlarcima, dobro jutro, na našim stranicama ima baš svega, tek kada čovjek zaviri kod naše Monsterice, pravo uživanje.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
svi ujutro u vrtu a poslije uživaju u plodovima svoga truda
|
|
![]() |
|
Evo ja došetala, a ono opet nikog nema....Gdje ste?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Tuga bas pojedi otrovno,obuj otrovno,ovuci otrovno pa jos da nam zrak pospricaju gasom i voz svi s aovog svijeta!! Muka mi je sto kazes Mosntera pored svog uvozit tudje nikakvo!
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Zato moraju naše tvornice obuće propadati, jer nas zatrpavaju stranskim jeftinim smećem......Pitam se samo gdje je nestalo jedno Borovo, Tvin itd......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tako me ljute ovakve stvari.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojim se da takvih stvari ima i drugdje.morali bismo bježati od svega i još naše hrvatsko nevalja
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rosi, ma ni ja se baš ne držim nekih strogih pravila u receptima, više volim nešto napraviti po svojem guštu ......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Probala sam zlijevanku sa tikvicama. Nisam se baš držala recepta kada je količina u pitanju ali ispalo je sasvim dobro!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |