dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 139> |
Korisnik | ||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
vrlo rado te prihvaćam.baš mi trebe netko tko voli raditi
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Ponavljam sve što i Monstera i samo ću dodati ![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Monstera
![]() Baš je posebno izgledala, zar ne?
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Jaco,
![]() Drago mi je vidjeti te! Nadam se da će i u drugoj cvatnji biti isto toliko lijepa. Sprema puno pupoljaka.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
predivna je
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
E Nona,
![]() Hvala na posjeti!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Niho,
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Dmirce,
![]() Nešto i meni pošlo za rukom
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Dadinice jutros sam se ušuljala i popila kavu kod tebe..nisam ti smetala....bijah nevidljiva jedino si možda čula moje uzdahe na sve te ljepotice i ljepotane....
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Mimi, hvala ti!
![]() Za mene je nešto najljepše, u rano jutro dok je još svježe i cvijeće ukrašeno rosom, sjesti i popiti kavicu na terasi.... u miru i tišini koju remete jedino ptice svojim cvrkutom. Samo ja i moje cvijeće.
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
..i ja isto u tome uživam...zanimljivo je, budući da sam u ulici gdje je malo kuća a više polja i oranica, kada došeta divlji zec ili fazan ,,,srna je u ovih par godina protrčala par puta a u zadnje vrijeme ujutro me budi klepetanje roda koje se strašno približe kući,,,
|
||
![]() |
||
|
Mimi, to je novcem nemjerljivo, zar ne?
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Kad jutro počne ovako.......
![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Ovaj slatkiš jedva nosi teret svojih cvjetova....
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Lep pocetak jutra nema sta ali ja bih zavrsila vece sa ovim
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |