dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Močvarac se jako pati.... cvijet uvene za par sati. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jučer sam od kume dobila na dar kaktus.... ni ona ne zna kako se zove.
Molila bih ID. ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...dadinice, neki epiphylum....
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Draga moja, i ja bih, ali.... jedina mana ove ljepotice je da do navečer odbaci cvjetiće. No, zato ujutro opet otvori nove!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro,
![]() Kaže moja kuma, to ti je neki noćni ljiljan! Pa draga kumo, za to još nikad nisam čula.... meni liči na kaktus i znam gdje će mi ga prepoznati.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nema veze jel jutro ili vece,salim se,vazno da ti uzivas,lepi su suncokreti i mislim da sam jednom i pitala jesu li to oni kao plis mekani ne vidim bas najbolje lep mocvarac i Giljardije,ma sve je lepo jer je utkana velika doza ljubavi.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Da to je "plišani medvjedić", stvarno je interesantan. Cvjetovi su mu polukugle, i još uvijek stvara nove.
Hvala ti na lijepim riječima. Zaista volim ove svoje biljke, one vraćaju mi nesebično vraćaju cvijetom.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam vidjeti ima li štogod nova u tvom dvorištu pa vidjela da sve pršti od rascvjetanosti. Stvarno mislim da gazdaricu ne smiješ pustiti u dvorište da ne ostane za stalno
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Dadinice,mislim da je tvoj kaktus, kraljica noci,ali to ce strucno oko SlavujVK da kaze
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kaktus je iz porodice epiphylluma a po mladim izbojima mi ne liči na oxypetalum.
njegov mladi izboj je dugačak sa okruglom stabljikom i zračnim korjenčićima i iz njega izbijaju novi listovi. pokazat ćeš nam ga ponovo pa ćemo odgonetati što se krije iza noćnog ljiljana. ![]() |
|
![]() |
|
Ana
![]() Možda bi i bilo dobro da mi gazdarica ostane ovdje, ili da češće dolazi.... bar ne bih morala čekati godinu dana kad nešto poželim promijeniti. Pozdravljam te slikom usamljene dame..... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona
![]() Ne vjerujem da je to kraljica noći..... mislim, odakle bi mojoj kumi baš taj tako rijedak kaktus??? Za tebe..... ![]() ![]() Odlučio je ponovo procvasti.... iako je, unatoč zalijevanju, ostao nizak i dalje je lijep.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadi, a zašto je ova dama gaillardia usamljena?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavice
![]() Ako mi preživi, pokazat ću ga.... Pozdravljam te slikom moje, dugo željene lobelie cardinalis. Hvala ti!!! ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Još par cvjetića koje sam uspjela "uloviti" prije nego ih najavljeni toplinski udar posve sprži.....
Slak zaposjeo ogradu... ![]() Ponovno posijani echium procvao, mada nije raskošan kao proljetos jako me obradovao ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Prkosima izgleda odgovaraju ove paklene vrućine
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lisnati kaktusi se lako primaju tako da ne moraš brinuti a kad poraste vidjet ćemo kakav je. |
|
![]() |
|
Plumbago se okitio, sav blješti
![]() (Karmen, vidi me!) |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Interesantan cvijet monarde
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
drago mi je za lobeliu.
ove godine je nešto jadna i vrlo brzo joj cvjetovi prolaze. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |