Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:29

Močvarac se jako pati.... cvijet uvene za par sati.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:33
Jučer sam od kume dobila na dar kaktus.... ni ona ne zna kako se zove.
Molila bih ID.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:35
...dadinice, neki epiphylum....smile79
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Lep pocetak jutra nema sta ali ja bih zavrsila vece sa ovimLOLLOLLOL

Draga moja, i ja bih, ali.... jedina mana ove ljepotice je da do navečer odbaci cvjetiće. No, zato ujutro opet otvori nove!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:39
Lovrosmile78

Kaže moja kuma, to ti je neki noćni ljiljan! 
Pa draga kumo, za to još nikad nisam čula.... meni liči na kaktus i znam gdje će mi ga prepoznati.LOL
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:42
Nema veze jel jutro ili vece,salim se,vazno da ti uzivas,lepi su suncokreti i mislim da sam jednom i pitala jesu li to oni kao plis mekani ne vidim bas najbolje lep mocvarac i Giljardije,ma sve je lepo jer je utkana velika doza ljubavi.smile99
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 22:51
Da to je "plišani medvjedić", stvarno je interesantan. Cvjetovi su mu polukugle, i još uvijek stvara nove. 
Hvala ti na lijepim riječima. Zaista volim ove svoje biljke, one vraćaju mi nesebično vraćaju cvijetom.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 00:17
Došla sam vidjeti ima li štogod nova u tvom dvorištu pa vidjela da sve pršti od rascvjetanosti. Stvarno mislim da gazdaricu ne smiješ pustiti u dvorište da ne ostane za stalno Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 07:04
Dadinice,mislim da je  tvoj kaktus, kraljica noci,ali to ce strucno oko SlavujVK da kazeWink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 07:29
kaktus je iz porodice epiphylluma a po mladim izbojima mi ne liči na oxypetalum.
njegov mladi izboj je dugačak sa okruglom stabljikom i zračnim korjenčićima i iz njega izbijaju novi listovi.
pokazat ćeš nam ga ponovo pa ćemo odgonetati što se krije iza noćnog ljiljana.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:42
AnaHug
Možda bi i bilo dobro da mi gazdarica ostane ovdje, ili da češće dolazi.... bar ne bih morala čekati godinu dana kad nešto poželim promijeniti.

Pozdravljam te slikom usamljene dame.....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:46
Leona Hug
Ne vjerujem da je to kraljica noći..... mislim, odakle bi mojoj kumi baš taj tako rijedak kaktus???

Za tebe.....

Odlučio je ponovo procvasti.... iako je, unatoč zalijevanju, ostao nizak i dalje je lijep.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:47
 Dadi, a zašto je ova dama  gaillardia usamljena?  CryCry  Zar ih nemaš više.....ako je tako javi mi se u pp.....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:50
Slavice Hug

Ako mi preživi, pokazat ću ga....

Pozdravljam te slikom moje, dugo željene lobelie cardinalis. Hvala ti!!!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:53
Još par cvjetića koje sam uspjela "uloviti" prije nego ih najavljeni toplinski udar posve sprži.....

Slak zaposjeo ogradu...

Ponovno posijani echium procvao, mada nije raskošan kao proljetos jako me obradovao

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:54
Prkosima izgleda odgovaraju ove paklene vrućine

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:56
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Leona Hug
Ne vjerujem da je to kraljica noći..... mislim, odakle bi mojoj kumi baš taj tako rijedak kaktus???

Za tebe.....

Odlučio je ponovo procvasti.... iako je, unatoč zalijevanju, ostao nizak i dalje je lijep.
možda se ti i varaš, puno puta sam se iznenadila kakve neobične vrste žene imaju a da ni neznaju.
lisnati kaktusi se lako primaju tako da ne moraš brinuti a kad poraste vidjet ćemo kakav je.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:56
Plumbago se okitio, sav blješti

(Karmen, vidi me!)

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:58
Interesantan cvijet monarde

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 10:59
drago mi je za lobeliu.
ove godine je nešto jadna i vrlo brzo joj cvjetovi prolaze.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.